Vtipy
- Winterwolf
- Site Admin
Komise pro udělování Nobelovy ceny je v choulostivé situaci. Jedním z návrhů je udělení Nobelovy ceny míru pro Putina za to, že zachránil Sýrii před napadením vojsky předchozího držitele Nobelovy ceny míru.
A moravské moudro na závěr:
"Proč pít alkohol?
.
.
.
.
.
Protože žádná dobrá historka nezačíná slovy...jóó, to když jsme tenkrát jedli salát!"
A moravské moudro na závěr:
"Proč pít alkohol?
.
.
.
.
.
Protože žádná dobrá historka nezačíná slovy...jóó, to když jsme tenkrát jedli salát!"
Lukáš
Však jsem volal, ale 156. Včera jsme byli pro točené MLÉKO, tam mi moje dávala drobné, pač automat nevrací, ale za celou částku točí. Pak myla hrob a šla pěšky se psem, já na ni čekal u autobararu, kde se "naložila". Dnes mě vzbudila, no, jako vždy, že jí někdo opnul peněženku ze Smartíka. Já vím, že jsem ho vždy zamknul. Tak jsme zabukovali kartu a nahlásili ztrátu na Měs. policii. Ráno o půl deváté vstala "paní" tchýně, tak jsem ji vše řekl. Peněženka s doklady a asi 11 tis. ležela v nočním stolku babky, prý si ji tam k ní moje dala. Babě je 88 let, jinak bych jí roztrhl, jako sněmku, ho...o si pamatuje, no, obě dvě. Ta má nevěděla, že ji vyndala z kabelky a položila asi na kredenc.
To je též dobrý vtip. 
Fortwo 0,8 cdi 2002
-
Martin Braun
Zprávy týdne:
Šokující, neuvěřitelné:
Devítiletý chlapec zachránil život farářovi - našel mu bulku na přirození.
Psychopat napustil jedem peníze, které daroval na dětské domovy.
Zemřelo 20 poslanců, dva starostové a jeden ministr. Žádné dítě zatím nebylo ohrožené.
Zřítil se Boeing 747 plný Romů. Obě rodiny drží smutek.
Šokující, neuvěřitelné:
Devítiletý chlapec zachránil život farářovi - našel mu bulku na přirození.
Psychopat napustil jedem peníze, které daroval na dětské domovy.
Zemřelo 20 poslanců, dva starostové a jeden ministr. Žádné dítě zatím nebylo ohrožené.
Zřítil se Boeing 747 plný Romů. Obě rodiny drží smutek.
Smart fortwo coupé 62kW NightOrange 2011