Vtipy
-
Martin Braun
Už bylo ke konci směny a gynekolog čekal na svoji poslední objednanou pacientku.
Ta ale nešla a nešla. Po půlhodinovém čekání už nepředpokládal, že přijde, a taksi nalil gin s tonikem, aby se trochu uvolnil před odchodem domů.
Uvelebil se pohodlně v křesle a začetl se do novin. V tom zazvonil zvonek a do ordinace vběhla dotyčná pacientka, celá zadýchaná a omlouvá se.
„To nevadí“, odpoví lékař, „podívejte, právě jsem si dával gin s tonikem během čekání na vás. Nemáte také na něj chu, mohl bych vám nabídnout?“ „Přijímám s potěšením“, odpoví pacientka, „tak jsem sem utíkala, že mám skutečně žízeň“.
Lékař jí podá pohár, posadí se naproti ní a začnou živou konverzaci na všechna možná témata, smějí se ... když vtom ve dveřích ordinace zachrastí klíče.
Lékař znervózní, vyskočí a tiše říká pacientce: „Ježišmarjá, moje žena! Rychle! Sundejte si kalhotky a roztáhněte nohy!“
Ta ale nešla a nešla. Po půlhodinovém čekání už nepředpokládal, že přijde, a taksi nalil gin s tonikem, aby se trochu uvolnil před odchodem domů.
Uvelebil se pohodlně v křesle a začetl se do novin. V tom zazvonil zvonek a do ordinace vběhla dotyčná pacientka, celá zadýchaná a omlouvá se.
„To nevadí“, odpoví lékař, „podívejte, právě jsem si dával gin s tonikem během čekání na vás. Nemáte také na něj chu, mohl bych vám nabídnout?“ „Přijímám s potěšením“, odpoví pacientka, „tak jsem sem utíkala, že mám skutečně žízeň“.
Lékař jí podá pohár, posadí se naproti ní a začnou živou konverzaci na všechna možná témata, smějí se ... když vtom ve dveřích ordinace zachrastí klíče.
Lékař znervózní, vyskočí a tiše říká pacientce: „Ježišmarjá, moje žena! Rychle! Sundejte si kalhotky a roztáhněte nohy!“
Smart fortwo coupé 62kW NightOrange 2011
- Winterwolf
- Site Admin
Při zřizování elektronického přístupu k vlastnímu účtu v bance:
- Zadejte uživatelské jméno ! - logik2
- Zadejte heslo ! - jablko
- Lituji, heslo musí obsahovat minimálně 8 znaků ! - červenéjablko
- Lituji, heslo musí obsahovat min. 1 číslici ! - 1červenéjablko
- Lituji, heslo musí obsahovat min. jedno velké písmeno ! - 1VYJEBANÉčervené jablko
- Lituji, heslo nesmí obsahovat za sebou následující velká písmena ! - 1VyjebanéČervenéJablkoAnastrčSiHo !
- Lituji, heslo nesmí obsahovat znaky s diakritikou ! - VyjebaneSchnileCerveneJablkoAchcipniTyHajzleJestli AniTohleHesloNeprijmes
- Lituji, toto heslo je již obsazeno !
- Zadejte uživatelské jméno ! - logik2
- Zadejte heslo ! - jablko
- Lituji, heslo musí obsahovat minimálně 8 znaků ! - červenéjablko
- Lituji, heslo musí obsahovat min. 1 číslici ! - 1červenéjablko
- Lituji, heslo musí obsahovat min. jedno velké písmeno ! - 1VYJEBANÉčervené jablko
- Lituji, heslo nesmí obsahovat za sebou následující velká písmena ! - 1VyjebanéČervenéJablkoAnastrčSiHo !
- Lituji, heslo nesmí obsahovat znaky s diakritikou ! - VyjebaneSchnileCerveneJablkoAchcipniTyHajzleJestli AniTohleHesloNeprijmes
- Lituji, toto heslo je již obsazeno !
Lukáš
- houzar
- Smart ACE
CIA vyslala do bývalého československa svého nejlepšího agenta King SIda a ten se nevrátil,vyslali dalšího agenta a ten podalzprávu:KingS což znamená zřejmě King Sid cid je nejlepší agent světa,protože hned jak jse mpřejel hranice všude byly velké nápisy firmy KSC což musí znamenatKingSid company a ti mají své pobočky v každém městě v každé firmě i ulici a tam jsou lidé co škodía škodí a škodí...
Formule H vysočina
mobil: 724055339
MCC 01 PURE 0,7 benzin
MCC 01 PURE 0,7 benzin
Důkaz toho, proč se říká "kanadský žertík", je to natočeno v Kanadě:
http://alturl.com/mub83
http://alturl.com/mub83
Fortwo 0,8 cdi 2002
- houzar
- Smart ACE
Manželé jedou autem po dálnici a po dlouhém mlčení manželka povídá: "Už mě za těch 15 let začínáš iritovat, nechám se rozvést."
Manžel mlčí.
Manželka po chvíli: "Budu chtít náš dům."
Manžel mlčí, ale přidá plyn.
Manželka pokračuje: "A obě konta a auto."
Manžel mlčí a opět zrychlí.
Manželka říká: "A taky si nechám obě děti, vychovám z nich slušné lidi."
Manžel stále mlčí, opět přidá plyn.
Manželka se na něj podívá a pokračuje: "Stejně už několik let spím s tvým nejlepším přítelem.
Manžel nic neříká, jen znovu přidá plyn.
Manželku to rozzlobí a ptá se: "Copak ty nic nechceš?"
Manžel s klidem odpoví: "Já oproti tobě mám všechno, co k životu potřebuju."
A žena odsekne: "A co to tak asi je?"
Muž odpoví: "Já mám AIRBAG."
— v Natal, Brazil.
To se mi líbí · · Sdílet
Manžel mlčí.
Manželka po chvíli: "Budu chtít náš dům."
Manžel mlčí, ale přidá plyn.
Manželka pokračuje: "A obě konta a auto."
Manžel mlčí a opět zrychlí.
Manželka říká: "A taky si nechám obě děti, vychovám z nich slušné lidi."
Manžel stále mlčí, opět přidá plyn.
Manželka se na něj podívá a pokračuje: "Stejně už několik let spím s tvým nejlepším přítelem.
Manžel nic neříká, jen znovu přidá plyn.
Manželku to rozzlobí a ptá se: "Copak ty nic nechceš?"
Manžel s klidem odpoví: "Já oproti tobě mám všechno, co k životu potřebuju."
A žena odsekne: "A co to tak asi je?"
Muž odpoví: "Já mám AIRBAG."
— v Natal, Brazil.
To se mi líbí · · Sdílet
Formule H vysočina
MCC 01 PURE 0,7 benzin
MCC 01 PURE 0,7 benzin
-
Martin Braun
Žena je s manželem u psychoterapeuta po dvacetiletém manželství, stěžuje si na osamělost, nepochopení, nedostatek lásky, sexu, atd, atd... prostě mele, mele a mele . . . .
Terapeut po přiměřené době vstane, obejde stůl, požádá ženu, aby se postavila, přistoupí k ní, obejme ji a vášnivě ji políbí. Žena si pak pomalu jako v transu sedne a mlčky sedí. Manžel na to čučí jak tydýt…
Terapeut říká manželovi: "Tohle vaše žena potřebuje aspoň třikrát do týdne. Můžete to pro ni udělat?“
Manžel se zamyslí a povídá: "Můžu jí sem vozit pondělky a středy, ale v pátek ne, to chodím na ryby"
Všichni mí drazí, jak člověk stárne, život je čím dál lepší. Když jsem se onehdy stavil ve Starbucks na šálek kávy, začalo mi najednou hučet v útrobách a já jsem si uvědomil, že si naléhavě potřebuji uprdnout. Místnost byla plná lidí, ale hudba hrála velmi hlasitě. Abych se neztrapnil, prděl jsem podle rytmu hudby. Po pár skladbách jsem se začal cítit mnohem lépe. Když jsem dopil svou kávu, zpozoroval jsem, že se na mě všichni v místnosti dívají… V tom okamžiku jsem si uvědomil, že mám v uších sluchátka a poslouchám hudbu ze svého iPodu… Takové věci se bohužel stávají, když staří lidé začnou používat moderní technologii!
Aják a manažer
Chlápek letí v balónu a najednou zjistí, že začíná klesat, nepůjde to zastavit a neví, kde je. Tak se rozhlíží kolem a pod sebou uvidí nějakého turistu.
Zavolá na něj: "Haló pane, nevíte, kde jsem?" Turista se podívá na chlápka v balónu a odpoví: "V balónu!"
Chlápek trochu naštvaně odpovídá: "To vím, ale tak mně napadá - vy musíte být aják, že?"
"Jak jste na to přišel?", zvědavě se ptá turista.
"To je jednoduché", říká chlápek. "Vaše odpověď je zcela přesná a je mi úplně na hovno."
"Jak vás tak poslouchám, vy musíte být manažer, ne?" ptá se turista.
"A jak jste na to přišel vy?" je překvapen chlápek v balónu.
"To je taky úplně jednoduché“, odsekne turista, "vy jste v prdeli a můžu za to já."
Terapeut po přiměřené době vstane, obejde stůl, požádá ženu, aby se postavila, přistoupí k ní, obejme ji a vášnivě ji políbí. Žena si pak pomalu jako v transu sedne a mlčky sedí. Manžel na to čučí jak tydýt…
Terapeut říká manželovi: "Tohle vaše žena potřebuje aspoň třikrát do týdne. Můžete to pro ni udělat?“
Manžel se zamyslí a povídá: "Můžu jí sem vozit pondělky a středy, ale v pátek ne, to chodím na ryby"
Všichni mí drazí, jak člověk stárne, život je čím dál lepší. Když jsem se onehdy stavil ve Starbucks na šálek kávy, začalo mi najednou hučet v útrobách a já jsem si uvědomil, že si naléhavě potřebuji uprdnout. Místnost byla plná lidí, ale hudba hrála velmi hlasitě. Abych se neztrapnil, prděl jsem podle rytmu hudby. Po pár skladbách jsem se začal cítit mnohem lépe. Když jsem dopil svou kávu, zpozoroval jsem, že se na mě všichni v místnosti dívají… V tom okamžiku jsem si uvědomil, že mám v uších sluchátka a poslouchám hudbu ze svého iPodu… Takové věci se bohužel stávají, když staří lidé začnou používat moderní technologii!
Aják a manažer
Chlápek letí v balónu a najednou zjistí, že začíná klesat, nepůjde to zastavit a neví, kde je. Tak se rozhlíží kolem a pod sebou uvidí nějakého turistu.
Zavolá na něj: "Haló pane, nevíte, kde jsem?" Turista se podívá na chlápka v balónu a odpoví: "V balónu!"
Chlápek trochu naštvaně odpovídá: "To vím, ale tak mně napadá - vy musíte být aják, že?"
"Jak jste na to přišel?", zvědavě se ptá turista.
"To je jednoduché", říká chlápek. "Vaše odpověď je zcela přesná a je mi úplně na hovno."
"Jak vás tak poslouchám, vy musíte být manažer, ne?" ptá se turista.
"A jak jste na to přišel vy?" je překvapen chlápek v balónu.
"To je taky úplně jednoduché“, odsekne turista, "vy jste v prdeli a můžu za to já."
Smart fortwo coupé 62kW NightOrange 2011