Členské příspěvky

srazy, propagace, financování
Odpovědět
Zuziiik

Příspěvek od Zuziiik »

DYK77 píše:
Zuziiik píše:Tu je zopár ludí, ktorí sú "neomylní" a tí ostatní majú smolu...nech sa deje čo sa deje.

Mezi jakou skupinu se řadíš? A se pobavím.

Jednoznačne do tej druhej ako radím teba, tvoju ženu (ktorá má rekord vo vyvolávaní konfliktov na tomto fóre) a Lukáša. Dúfam, že som a pobavila :wink:
DYK77 píše:
Zuziiik píše:..na čo presne peniaze išli...máš s tým snáď nejaký problém???
Samozřejmě že ne, ale dá se o to říci i jinak !
V prvom rade neviem prečo by som si o to mala "říct". To tu malo by bez žiadania. :roll:
DYK77 píše:
Zuziiik píše:Ak je niečo nové a máš nové plány (okrem hostingu a záloh na vlajočky), tak sem s nimi...

Jsme demokratické fórum , takže s plány může přijít kdokoliv, s kolika jsi přišla Ty? Pokud teď zaplatíme hosting na další období a zbudou necelé 4.000,-Kč , kolik plánů s tím dáš dohromady, než že to využiješ jako zálohu na vlajky, protože při ceně 230,-Kč za kus s počtem 15ks Ti na více nezbude.
No náhodou mám pocit, že niečo málo som pre toto fórum tiež urobila...pomohla zorganizova zopár menších akcičiek a pomohla vyrieši problém s diakritikou. To je o dos viac ako 95% ¾udí registrovaných na tomto fóre. Tak láskavo moc nevyskakuj. Nie si jediný kto sa angažuje. Do peňazí sa neserem, ani som netušila, že sa vyzbierali také prachy! :o Ja by som ich každopádne použila len na hosting a vyberala peniaze len od nových členov (pokial to bude stači). Je fakt zbytočné aby sa skoro 8 tisíc len válalo na účte.
Pajik
Smart ACE

Příspěvek od Pajik »

Ja si zase myslim, ze jde o dobrovolnou a neformalni vec, tak pokud nam to takto vyhovuje, delejme to takto. Pokud se rozhodneme, ze se budou delat vetsi akce, nejake dalsi promo, nebo zabava, ma smysl uvazovat i nejake formalizaci clenstvi, poplatku atd. Ja jsem docela happy, ze to zatim takto funguje, jsem vcelku pasivni clen, takze ocenuju, ze se o to bez nejakych naroku o to vsechno stara ve volnem case. Ja mam po praci dalsi aktivity, takze dobre vim, co to je starat se o neco jeste pote, co prijde clovek hotovej z prace. Muj financni prispevek je na ceste. Jde o tak bezvyznamne penize, ze nechapu, nacem se tady slecna porad toci.

A nejlepsi jsou vyroky "ja jsem udelala, ja jsem se zaslouzila ..." Koukni princezno, jsi neuveritelne hadavej vzteklej clovek, ktery proste neuzna cizi nazor. Na to jednou pekne dojedes, nebo jsi uz dojizdis. Jenom kdyz si clovek precte tvoje radky plne sprostych slov, vubec nechape jake mas vychovani. Tento konflikt jsi vyvolala afektovane ty, nikdo jiny.

Vsimni si, ze tady neni nikdo, kdo by se te v tve urazlive vztekle nalade skutecne vazne zastal a postavil se s tebou proti ostatnim. Zkus se nad tim zamyslet, jestli to nema nejaky duvod, jestli jsi treba ve svem horlivem prosazovani sveho neudelala nekde chybu.

A ted to na mej lej, ulevi se ti a me den neskazis.
O--O 0.8CDi 2000 - Protitanková střela schopná opětovat palbu
Beulingo Multispace 2.0HDi 2005 - Polabský offroad
Zuziiik

Příspěvek od Zuziiik »

Presne tak, pasívny člen, nemám prečo s tebou ani stráca čas a obraňova sa práve pred tebou, nehnevaj sa :wink: Ak si chceš ukradnú trochu pozornosti pre seba, vymysli si vlastnú hádku :lol:
Ricardo

Příspěvek od Ricardo »

Mily smartaci mam ten pocit ze financni obnos poslany na ucet smart clubu
je dobrovolny , proto at kazdy usoudi dle sveho uvazeni zda prispet ci ne .
Abychom se tu pak nemuseli handrkovat na co penize jdou ci nejdou.

Ja jsem prispel 500 kc pro nekoho je to moc a pro nekoho malo.
Mne jde jen oto aby toto forum jelo na plny knedl.
Jsou tu supr lidickove ,dobra parta tak proc se hadat o hloupostech

Jestli nekomu vadi ze nevidi do financich machynacich tak at nic neposila NE? :P *smart*
STAS1
Smart ACE

Příspěvek od STAS1 »

Ricardo píše:...jestli nekomu vadi ze nevidi do financich machynacich tak at nic neposila NE? :P *smart*
*1* *1* *1*
Smart For Two 0,6 benzin r.v.2000 - bohužel po smrti :?
kimby

Příspěvek od kimby »

[quote="Zuziiik"]
Jednoznačne do tej druhej ako radím teba, tvoju ženu (ktorá má rekord vo vyvolávaní konfliktov na tomto fóre) a Lukáša. Dúfam, že som a pobavila :wink:
[quote="Zuziiik"]
Nechtěla jsem na tebe už reagovat, ale nevím o jakém konfliktu mluvíš, dovolila jsem ti oponovat, že nemáš pravdu (s tím, že zaměstnavatel za tebe odvádí 3x více, než je náš plat a že to ani zaměstnanec nevidí, stejně tak jako to, že teorie, kterou možná znáš, je velmi často s praxí neslučitelná....podotýkám, že to nehodlám dále řešit, vyjádřila jsem s tebou nesouhlas a diskutovala). Za svým názorem si stojím.

Konflikt jsem tu zažila jednou, kdy nenechám urážet ani sebe, ani Dyka a to od Autodiagnostiky (jen proto, že jsme si dovolili spát i když pršelo v Rakousku v kempu, dokonce si vzít i bílé oblečení a dokonce se jít i najíst, byla věc osobní, tebe se netýkala.

To že má člověk na určité věci svůj názor a dokonce jiný je jedna věc, ale na rozdíl od tebe nemám zapotřebí se povyšovat nad druhé, být sprostá, urážet, osočovat, kam se ztratili peníze z účtu SmartClubu(stačí požádat pokladníka, že tě stav účtu zajímá, aby to uvedl).

Možná jsi si nevšimla, ale většina, nebo skoro všichni lidé chodí do práce, mají své starosti, rodiny, i jiné zájmy....takže když se tady kluci(chlapi) snaží vést tyto stránky, organizovat srazy clubu, zajistit na srazu program, dělají to ve svém volném čase, dobrovolně, zadarmo...prostě jen tak, pro club.

Vím, že musíš mít poslední slovo....tak si piš co chceš.

Navíc souhlasím s tím, že by se toto mělo promazat, aby zůstali jen věci ohledně příspěvků, jak DOBROVOLNĚ přispět, číslo účtu..............ostatní kraviny sem nepatří (ani ty moje) :wink:
Mám co mám a jsem za to ráda
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Zuziiik píše: V prvom rade neviem prečo by som si o to mala "říct". To tu malo by bez žiadania. :roll:
Snaha byla

http://www.smart-club.cz/phpBB3/viewtop ... c&start=75
DYK77 píše:Mohl by sem pros?m d?t spr?vce kasy n?jak? vy??tov?n? kolik co st?lo, aby bylo vid?t, ?e nic nen? zadarmo. D?kuji 8)
http://www.smart-club.cz/phpBB3/viewtop ... &start=210
DYK77 píše: Velké díky za podporu

Jestli jsem na někoho zapomněl připomeňte se mi.

Mluvil jsem s pokladníkem, jsme o dalších 1800,-Kč lehčí za provoz webu, ale i tak máme díky vám stále slušnou rezervu ve výší 5.500,-Kč
http://www.smart-club.cz/phpBB3/viewtop ... &start=255
Libor Slivanský píše:Stav účtu ke dni 16.10.2008 je 6872,33 Kč.
Obrázek Obrázek
Smart Roadster 45KW [2004]
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Zuziiik píše:No náhodou mám pocit, že niečo málo som pre toto fórum tiež urobila...pomohla zorganizova zopár menších akcičiek a pomohla vyrieši problém s diakritikou.
O diakritice vím a těch pár menších akciček ....?
Zuziiik píše:Nie si jediný kto sa angažuje.
Správně. O angažmá jsem se rozdělil s přáteli co sem chodí nejčastěji, nejdéle a kteří pomáhali fórum rozjet a zviditelnit. Někteří dostali stejná práva v administraci a nedovolím si zásadní věci týkající se fóra rozhodovat sám bez jejich souhlasu. Tvé angažmá samozřejmě známe , to Ti nelze odepřít.
Zuziiik píše:Do peňazí sa neserem, ani som netušila, že sa vyzbierali také prachy! :o Ja by som ich každopádne použila len na hosting a vyberala peniaze len od nových členov (pokial to bude stači). Je fakt zbytočné aby sa skoro 8 tisíc len válalo na účte.
To souvisí s tím co jsem napsal výše. O penězích nerozhoduji sám a ani bych takovou zodpovědnost sám nést nechtěl. Je třeba si uvědomit, že to jak by jsi s penězi nakládala Ty sama vypadá jinak, než jak s nimi po dohodě nakládá skupina, kde je nutné dojít k nějakému kompromisu.
Obrázek Obrázek
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Libor Slivanský píše:Stav účtu k dnešnímu dni 9062,90,- Kč a bez tunelování.
Obrázek Obrázek
Mili_K

Příspěvek od Mili_K »

DYK77 píše:
Libor Slivanský píše:Stav účtu k dnešnímu dni 9062,90,- Kč a bez tunelování.
bude vyssi, poslali jsme taky ... na ty lazne :D
Smart Forfour 1.5 Passion Aut.
Ford Mondeo TDCi Titanium ´09
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Jo to udělá Liborovi radost . Dík *1* *;-)
Obrázek Obrázek
Robin
Smart ACE

Příspěvek od Robin »

Kolik je členskej poplatek a vim kolik mám poslat..
2012 Fortwo / benzin
Druzeta
Site Admin

Příspěvek od Druzeta »

Kolik uznáš za vhodný, je to dobrovolný.
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Posílá se od 100,- do 500,- maximálně. :wink:
Obrázek Obrázek
Robin
Smart ACE

Příspěvek od Robin »

DRUZETA: hele tohle je základní chyba v obchodě. prostě si spočítejte, kolik je potřeba na provoz a odhad (například ze statistik přijatejch částek) kolik je průměrnej člen ochoten zaplatit. jakmile řekneš, že je částka dobrovolná, tak každej bude přemejšlet kolik má dát, aby to nebylo málo a necejtil se trapně a nebo moc a nedal "zbytečně" několika násobek toho co dávaj ostatní. takže výsledkem může a často bude, že nedá rači nic.

nechci vám do toho absolutně kecat, berte to spíš jako takovou letmou poznámku:), nicméně co by mohlo pomoct oboum stranám, tak bych třeba udělal dva až tři stupně členskejch příspěvků, například základní členství je za třeba 300,-. pak můžete mít členství se "stříbrnou klubovou kartou" za třeba 900,-, kde má člen nárok na slevu jánevimkolik procent na klubový věci (trika, kalendáře a tak) a pak třeba "zlatá klubová karta" za např. 1.900,-, kdy člen dostane třeba triko a kalendář zadarmo a dostává nějaký další výhody ve formě třeba nějakejch slev na akce, srazy apod.

Každopádně dobrovolnej členskej příspěvek je cesta do pekel. stanovením fixních poplatků (myšleno přesnejch částek) se vám zvedne příjem. pochopitelně pokud to suma bude rozumná. pokud má fórum řekněme 200 aktivních členů a členství bude třeba 250,- / rok, tak máte 50k na rok. 250,- je sranda pro každýho a 50k si myslim, že udrží server na nohou bez problémů včetně nějakejch drobnejch částek pro administrátory.

ale jak sem řikal, nechci do toho kecat, ber to jako polohlasem pronesenej komentář :)
Naposledy upravil(a) Robin dne čtv 09 dub 2009, 00:14, celkem upraveno 2 x.
2012 Fortwo / benzin
Odpovědět