Přimrzání bubnů

Brzdy, ložiska, zavěšení kol, odpružení, ...
Druzeta
Site Admin

Příspěvek od Druzeta »

Chorche píše:si řikam že mi tu nák zmizel příspěvek ? Nebo jenom blbě čumim :shock:
Co ti zmizelo?
Chorche
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chorche »

no sem dával video s názornou ukáskou jak provrtat brzdový kotouče... tokarevem... :lol:
Defynytyvně bez Smartu.
Toyota 4runner 1. Gen
a 2 malý ségry Toyoty RAV4 1. a 2. Gen
Druzeta
Site Admin

Příspěvek od Druzeta »

Tady si můžeš přečíst proč to zmizelo:
http://www.smart-club.cz/phpBB3/viewtopic.php?t=1531

Obrázek Tokarev zůstal v Shoutboxu "Máte rádi zbraně ?" :wink:
convoy

Příspěvek od convoy »

xlukas.cz píše:ted me napadlo :arrow: u motorek se zamyka, aby se s nema nemohlo odjet, zamek do kotouce. co tak navrtat kotouc a prostrcit jim nejakou kulatinu. potom by se auto nemelo hnout. resp. ono by stacilo pred brzdovym trmenem neco prostrcit jednim diskem (predni/zadni) :idea: to auto uz tak tezke neni, ze by to kroutilo napravu. to by nebylo tak spinave jako spalek pod kolem

tak tos mě pobavil, já vím že je to pozdě když už je léto, ale nechtěl bych vidět jak to vybruje po tom provrtání, nápad to není zlej ale tak na sekačku na trávu...... navíc pokud je problém hodit za kolo klín tak bych chtěl vidět to zastrkování kulatinky a nebo ještě radši ráno vytahování té přimrzlé..... :D
L.Victorie

Příspěvek od L.Victorie »

Neví někdo jak je možný, že se mi DOPŘEDU rozjede zaparkovaný auto, se zařazeneou zpátečkou a zataženou ruční brzdou?? Stalo se mi to už dvakrát :(
Druzeta
Site Admin

Příspěvek od Druzeta »

Motor nemá kompresi a ruční brzda ti nebrzdí jak má. :wink:
xlukas.cz
Smart ACE

Příspěvek od xlukas.cz »

spis si myslim, ze tam ta zpatecka nebyla zarazena. po chvilce stani se zaplym klickem a otevrenyma dverama se sama vyradi.
no a s tou rucni je to jasne - jak psal druzeta, bud jsi slabounka, ze ji nemas zabrzdenou nebo ti nebrzdi vubec.
SMART MC01 0,8 CDI Pure
2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km)
http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279
:lol: :arrow: SCHVÁLENO !!! Obrázek
Obrázek Obrázek
Chorche
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chorche »

smártí motor nemá takovou kompresi aby udržel auto na kvaltu. Parkování v kopci jen zpátečce je neproveditelný. Ta spátekča je poměrně rychlá, takže to fak neudrží.
Defynytyvně bez Smartu.
Toyota 4runner 1. Gen
Apollo

Příspěvek od Apollo »

to jsou věci... mrkev v zimě... je červen - téma přimrzání bubnů a tady to frčí jak na blešáku :lol:
OGGY

Příspěvek od OGGY »

Apollo píše:to jsou věci... mrkev v zimě... je červen - téma přimrzání bubnů a tady to frčí jak na blešáku :lol:
No jo, ale lepší ležet pod autem v létě než v zimě :idea: :wink: :D
Gibon
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gibon »

Já nevím co je na tom divného. Včera mi taky přimrzly.
Milí, mladí příchozí. Jsem to nejlepší co Vás na tomto fóru čeká.
Chorche
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chorche »

muhehe :lol: 8E
Defynytyvně bez Smartu.
Toyota 4runner 1. Gen
MausX

Příspěvek od MausX »

Zdarek ve spolek, zrovna pár dnu nazpět jsem si pořídil SMARTIKA. Je to bombastické autíčko, uplně ho miluji. Ale zajímalo by mě jak ho mám ochránit před samovolným rozjezdem, při zaparkování. Mám použít ruční brzdu a nebo tam hodit zpatečku?

Právě když zastavím a zařadím zpátečku, vypnu motor a vše auto stoji a ani se nehne, ale když ho znovu zapnu tak většinou pipa jak na pouti a nechce mi nic zařadit, tak by mě zajímalo jak to je.

Zatím když je teplo tam nechávám ruční brzdu, ale v zimě?
Apollo

Příspěvek od Apollo »

zdárec, pokud vím mělo by se u smártíků parkovat i s ruční brzdou protože motor má malou kompresi a jen samotná rychlost (zpátečka) to auto v prudším kopci nemusí udržet... takže já dávám obojí :wink: jinak s tím případným pípáním to tu třeba někdo vysvětlí to nevím...
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Nejsem si jistý zda jde o tento problém, ale standardně to po zapnutí zapalování pípá, když spuštění motoru blokuje imobilizér. Stačí klíčkem zapalování vypnout, stisknout na klíči tlačítko pro odemčení dveří potažmo odblokování imobilizéru a zkusit znovu nastartovat.
Obrázek Obrázek
Smart Roadster 45KW [2004]
Odpovědět