Škodovka není špatná,a je vlastně taky německá.xlukas.cz píše:nemecke auto skoda by taky nemuselo byt nejhorsiDruzeta píše:Já uznávám pouze německý auta,takže to je Passat.

Abychom nezůstali zakonzervováni, připojili jsme se k Facebooku, kde nás najdete TADY!
Po několika letech se k životu vrátila fotogalerie - www.smart-club.cz/galerie/
Můžete tam mrknout na fotky z dávné historie smartování v CZ!
Škodovka není špatná,a je vlastně taky německá.xlukas.cz píše:nemecke auto skoda by taky nemuselo byt nejhorsiDruzeta píše:Já uznávám pouze německý auta,takže to je Passat.
no, i v nemecku a jinde v zahranici je to tak. vsude skodovkaDruzeta píše:Škodovka není špatná,a je vlastně taky německá.xlukas.cz píše:nemecke auto skoda by taky nemuselo byt nejhorsiDruzeta píše:Já uznávám pouze německý auta,takže to je Passat.Akorát mě na ní vadí že to je jako rakovina v každý ulici jich musí stát hejno.Zkus se někdy postavit na ulici a jestli se ti nepodaří vidět Škodovku,tak nejseš v Čechách.
že by diferenciál?xlukas.cz píše:tak hotovo
moc tu musim podekovat STASovi za nabidnutou pomoc![]()
jeste jednou moc dekuju. jak sem ti potom rekl: tys volal v okamziku, kdy sme uz zazvonili u baraku (ve vnorovech) a cekali az ten pan dojde. tatka od neho bere loziska a gufera do prace (do veseli) a on hned rekl, ze se jde oblect a jedeme do prace. kdyby to bylo o 5 min. driv, tak sem jel hned k tobe.
kazdopadne mam tam gufero skf 40 - 60 - 10. nabizel i 40 - 60 - 7, ale to sem si rikal, ze se tam spis bude nasazovat blbe a nebude rovne.
pristi tyden zkusim umyt motor, abych videl, jestli tece nebo netece. jedna manzeta je jeste praskla. zrovna na te kratke strane, ktera se "musi" zdelavat az po zdelani te delsi.
ale teda je to pracicka a musi se dojit jak na to.
kdyz sem pritahoval stredovy sroub, tak sem byl v soku - kazde kolo se mne tocilo na jinou stranu