Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gibon píše:To aby si Dykoušovi svázala ruce jinak to nevydrží a naleští ho.
No to mi řekni...jak na to?
Podle lonsky zkusenosti to nema cenu s cistotou prehanet. Po 500Km je to stejne jak prase, takze podle pocasi v sobotu rano prepadnu mycku a dolestim na miste, abychom byli fesny na spanilou jizdu
JO a nezapomente si myci potreby a rucniky, maj tam celkem pekny koupelny. Sice jsem se koupal na Vanoce a do dalsich Vanoc jeste daleko, tak ale tady nemohu odolat
zbyde místo v autě? to máš 2x sportovní oblečení, 2x mycí prostředky, 2x ručník..no pak nocleh...a...nenecháme to koupání až na ty Vánoce, jsou už skoro za dveřmi
kimby píše:zbyde místo v autě? to máš 2x sportovní oblečení, 2x mycí prostředky, 2x ručník..no pak nocleh...a...nenecháme to koupání až na ty Vánoce, jsou už skoro za dveřmi
Jak rekl klasik JP. Ja necvicim, preci nebudu shazovat svoje draze nasbirana kila
Takze o jednu sportovni sadu mene
Tak teda chlapci a děvčata musím se přiznat že až do teď jsem si tu akci představoval tak nějak normálně, ale už to podávátě jako nějaký branný spartakiadní cvičení. Co všechno kromě cvičebního úboru sebou ještě mám mít co bych si normálně nebral ?
No jo legrace. Tak já už sem se zase těšil že vás uvidím ve sportovním oblečení a zase nic. Takže si předpokládám berete smokingy a dámy nějaký večerní šaty jo ? Tak to tam budu asi dost za loosera