Zástěrky
Re: Zástěrky
Člověče, tři odkazy, ale pořád to jsou jedny a ty samý zástěrky. To je prostě v Číně jedna fabrika vyrábí a sto prodejců to od něj kupuje a prodává na Aliexpressu.
450 City Coupé MC01 - havarováno, zrušeno
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
454 ForFour Brabus - prodáno
52A Crossblade
Michalak C7
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7
Ňák se kluci šikmoocí živit musí, na Zboží taky najdeš jeden výrobek, který prodává víc obchodů 
Smart coupe Passion, 0,7, 45 kW 2005 
To máš vlastně pravdu, takhle jsem se na to nekoukal. Vždycky jsem se na to koukal nesprávnýma očima - že Aliexpress je jeden e-shop a on je to vlastně srovnávač cen, jako Zboží nebo Heureka. Na druhou stranu, ani jeden náš srovnávač se mi nesnaží vnutit nějaké další zboží a neposílá mi spam.
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7
- Winterwolf
- Site Admin
Ono je to trochu jinak.
Zboží nebo Heureka( i když ta už se taky snaží vybocit) jsou jen placené reklamy pro prodejce = nazaplatis nemáš u nás zboží. Zaplatíš víc jsi mezi prvními....
AliExpress je platforma zajišťující obchod ,něco jako EBay. Peníze posilas Ali a když je problém tak můžeš vyřešit s Ali. Hlavně AliExpress se fakt snaží a jakmile má prodejce negativní recenze tak hned letí z platformy ven a už u nej nic nekoupíš.
Zboží nebo Heureka( i když ta už se taky snaží vybocit) jsou jen placené reklamy pro prodejce = nazaplatis nemáš u nás zboží. Zaplatíš víc jsi mezi prvními....
AliExpress je platforma zajišťující obchod ,něco jako EBay. Peníze posilas Ali a když je problém tak můžeš vyřešit s Ali. Hlavně AliExpress se fakt snaží a jakmile má prodejce negativní recenze tak hned letí z platformy ven a už u nej nic nekoupíš.
Lukáš
Na Ali něco kupuju co chvíli, naposled plynové vzpěry na zadní okno. Mají 75 dní na dodání a když zboží nedojde, řeší se to sporem. Peníze vrátí, ale má druhou stranu mám zprávy, že se na poště krade. Takže balíček nedojde, peníze dostaneš, ale prodejce utře. Zrovna jsem dva spory "vyhrál", ale jednu zásilku dodaly po 90 dnech, tak zkusím peníze prodejci vrátit i když bych nemusel. Nebo to někde leží a čekají, jestli se někdo přihlásí, když ne, tak malá domů. Pošta je neskonalej bordel, nedivím se, že Zásilkovna s ní zrušila spolupráci 
- Winterwolf
- Site Admin
Ahoj, mě se to také stává dost často, že vyprší garantovaná doba dodání , otevře se spor a peníze se vrátí. Když pak zboží náhodou dojde tak prodejci napíšu,objednám znovu a píšu mu at to neposílá a druhý den potvrdím přijetí 
Lukáš
Nepřišel mě "futrál" spešl na smartíka 389,- kaček, no nekup to. Né, že bych ho na ulici schovával před sněhem, ale dumal jsem, co dát na skleněnou střechu při kroupách, aby to nahoře drželo. Pod tu plachtu by šlo nacpat cokoliv a můžou se čerti ženit 
Objednal jsem u nás na předek nějaký univerzály za 120,-, tož su zvědavej, jestli tam půjdou napasovat 
Tak od toho nevyhazuj obal - kdyby to pasovalo pěkně, požádám Tě o fotku toho obalu, nebo název, nebo výrobce ...
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7
https://www.intercars.com/cz/eshop/kate ... c-necistot
Tady máš odkaz, nevím, jestli to k něčemu bude, ale zkusím to, mají i zadní.
Tady máš odkaz, nevím, jestli to k něčemu bude, ale zkusím to, mají i zadní.
Já počkám, až to namontuješ a řekneš, že to pasuje, nebo nepasuje!
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7
Vypadá, že tam sednou pěkně, pošli SZ mejl, mám to vyfocené.
Dneska je tam dám, asi sundám kola, kvůli lepšímu přístupu.