Kod na rádio bez problému
- Ondrej Sotak
No ja som si nastavil, aby sa mi radio nezablokovalo pri vymene baterky a dnes sa mi aj tak zablokovalo. Cize som nieco spravil zle, alebo to nefunguje. Vie mi niekto pomoct s tym kodom? ako si ho vygenerovat, alebo by mi ho niekto vygeneroval sam? ak sa to da? velmi by mi to pomohlo. Dakujem.
Smart ForTwo Coupe 0,7 Turbo
Auto, ktore klame telom
Auto, ktore klame telom
- Ondrej Sotak
Re: Kod na rádio bez problému
Ahoj vedel by si mi pomoct? Ak ano prosim napis mi co najskor.zdenek píše:Pokud nekdo potrebujete snadno a levne udelam kod radia .zjistim a pripadne zmenim na cokoli 0000 1234 2222 co chcete.....
Smart ForTwo Coupe 0,7 Turbo
Auto, ktore klame telom
Auto, ktore klame telom
Kluci, budu muset nabít baterku. Auto mám týden, kód k radiu jsem nedostal. Mám Smart radio 9. Dojde k zablokování i u tohoto modelu?
ForTwo 451 mhd 45 kW, 2010, bílo/černý.
Roadster Cabrio, 45 kW, Turbo, 2003,černý.
Pokud vím, tak u každého Grundigu ve Smartech se dá nastavit, jestli se po ztrátě napájení má zablokovat nebo nemá zablokovat. Jak je to nastavené u Tvého rádia zjistíš až poté, co baterku nabiješ. Třeba zablokované nebude. Pokud nebude, ale neznáš kód, tak už nebudeš moct nastavit, aby se při krádeži zablokovalo.
Jestli zablokované bude, tak si projdi rubriku "Opravny" (nebo jak se to jmenuje), tam najdeš adresu na pána, který to umí odblokovat.
Ale tohle všechno už tady určitě je napsáno, stačí pročíst více příspěvků v tématu!
Jestli zablokované bude, tak si projdi rubriku "Opravny" (nebo jak se to jmenuje), tam najdeš adresu na pána, který to umí odblokovat.
Ale tohle všechno už tady určitě je napsáno, stačí pročíst více příspěvků v tématu!
450 City Coupé MC01 - havarováno, zrušeno
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
454 ForFour Brabus - prodáno
52A Crossblade
Michalak C7
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7
No, to já jsem samozřejmě četl dvě hodiny. V tomto diskusním fóru ležím už 4 dny. Ale konkrétně o zablokování toho rádia jsem četl příspěvky poměrně staré, které se týkaly starších modelů rádia. Jít cestou "uvidím, jestli se zablokuje", se mi fakt úplně nechce, Prahu mám dost "z ruky". Nastavit blokování se dá, ale co jsem pochopil, tak k tomu stejně pořád potřebuji ten kód, který jsem nedostal.
Děkuji, že sis do podpisu doplnil auto. Teprve u toho mě napadlo, že rádio nemusí být Grundig (typ 9 jsem nehledal). Je to Visteon.
Tak jsem zběžně prohlédl návod k použití a ničeho o SECURITY jsem si tam nevšiml. Nezbývá, než aby sis pročetl NÁVOD.
Edit: A tady máš ještě NĚCO.
Tak jsem zběžně prohlédl návod k použití a ničeho o SECURITY jsem si tam nevšiml. Nezbývá, než aby sis pročetl NÁVOD.
Edit: A tady máš ještě NĚCO.
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7
Návod mám precteny 3x a opravdu tam nic takového není. A myslím si, že by se na to určitě v návodu upozornilo.
V jiném vlakne jsem teď ještě narazil na větu, že novější rádia si kód tahají z řídící jednotky.... Tak nevím, ale zdá se tedy, že je naděje, že moje rádio tohle zabezpečení vůbec nepoužívá. Možná zkusím ještě hodit dotaz na F a c e b o o k. Určitě bude víc lidí, kteří mají stejné auto a vytahovali už baterku. Tak nějaká zkušenost být musí. Moc děkuji Tobě za zájem...
V jiném vlakne jsem teď ještě narazil na větu, že novější rádia si kód tahají z řídící jednotky.... Tak nevím, ale zdá se tedy, že je naděje, že moje rádio tohle zabezpečení vůbec nepoužívá. Možná zkusím ještě hodit dotaz na F a c e b o o k. Určitě bude víc lidí, kteří mají stejné auto a vytahovali už baterku. Tak nějaká zkušenost být musí. Moc děkuji Tobě za zájem...
Taky si myslím, že v návodu by to bylo - muselo by tam být vysvětleno, jak se rádio odblokuje. To, že tam nic takového není, musí zákonitě znamenat, že se nezablokuje.
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7
Tak třeba se tady ještě někdo chytne se zkušenostmi. Děkuji
Rádo se stalo (i když jsem Ti nepomohl)! Kecy, to je moje.
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7