parádamoni píše:myslím, že oba stejně!tak cena za smarta je 35tis, jeto motor, vodní pumpa, a nějaký pí.oviny okolo, co jsem tam měla špatně..jen mu prý přijde divný, že nemá takový výkon, ale to by mohlo být kvůli tomu turbu..no uvidíme, sraz bude zatěžkáváací zkouška..!nesmíte mě hnát prej víc jak 110, než se zajede motor, tak 200-300km....DYK77 píše:Konečně , akorát teď nevím jestli se víc těší Eldiga nebo Monimoni píše:my jedeeeeem!v pondělí je smart hotov!zatím teda neznám cenu, asi me pak teda klepne, ale tohle si nenecháme ujít...!teším se jak malý dítě!
Jarní vymetaní výfuku 2008 - plánování
houska mi už neříká pane
- road-star
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
Jestli pojedeme přes ty okresky a vesničky 110, tak to bude myslím v pohodě a spokojení budou všichni!moni píše:myslím, že oba stejně!tak cena za smarta je 35tis, jeto motor, vodní pumpa, a nějaký pí.oviny okolo, co jsem tam měla špatně..jen mu prý přijde divný, že nemá takový výkon, ale to by mohlo být kvůli tomu turbu..no uvidíme, sraz bude zatěžkáváací zkouška..!nesmíte mě hnát prej víc jak 110, než se zajede motor, tak 200-300km....DYK77 píše:Konečně , akorát teď nevím jestli se víc těší Eldiga nebo Monimoni píše:my jedeeeeem!v pondělí je smart hotov!zatím teda neznám cenu, asi me pak teda klepne, ale tohle si nenecháme ujít...!teším se jak malý dítě!
A smart fan of the Smart club without a Smart car anymore. That's fun. And that's smart. 
-
moni
tak tak, taky jedno raději beru!ale už mám dobrej pocitJirka P píše:Buď v klidu, lano berem taky.moni píše:myslím, že oba stejně!tak cena za smarta je 35tis, jeto motor, vodní pumpa, a nějaký pí.oviny okolo, co jsem tam měla špatně..jen mu prý přijde divný, že nemá takový výkon, ale to by mohlo být kvůli tomu turbu..no uvidíme, sraz bude zatěžkáváací zkouška..!nesmíte mě hnát prej víc jak 110, než se zajede motor, tak 200-300km....DYK77 píše:Konečně , akorát teď nevím jestli se víc těší Eldiga nebo Monimoni píše:my jedeeeeem!v pondělí je smart hotov!zatím teda neznám cenu, asi me pak teda klepne, ale tohle si nenecháme ujít...!teším se jak malý dítě!
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
Za prvé zdravím Krůtu a přeji a to jede. Jestli to máš 300Km zajíždět, tak to zajdeš jenom cestou tam a zpět už můžeš Krůtě šlapat na krk
Jestli tam jsou ale nové kroužky a podobně, tak bych to šetřil alespoň 2000KM.
No s tím počasím je to různý. Vidím to tak 50 na 50. Bude asi hůř jak dnes, ale ty teploty co předvídali před třemi dny se v nových předpovědích o něco zvedly a pršet by mělo jen místy, spíše přeháňky. Uvidíme sobota je daleko.
Pokud bude na čtyřkolky bahno, tak to rušíme, to je jasný.
No s tím počasím je to různý. Vidím to tak 50 na 50. Bude asi hůř jak dnes, ale ty teploty co předvídali před třemi dny se v nových předpovědích o něco zvedly a pršet by mělo jen místy, spíše přeháňky. Uvidíme sobota je daleko.
Pokud bude na čtyřkolky bahno, tak to rušíme, to je jasný.
-
Eldiga
Gratuluju Moni k oživení krůty z klinické smrti. Teď už tě čeká jen to dobré a to je jezdííííít
.
Počasí na sobotu: dopoledne nic moc, na cestu je nám to jedno, že?
odpoledne azuro, hawai a holky v bikinách
a večer, hned jak zalezem do knajpy tak začne sněhová bouře a vypnou proud a budem chlastat až do rána aby sme nezmzly
Nějaké námitky?
Počasí na sobotu: dopoledne nic moc, na cestu je nám to jedno, že?
odpoledne azuro, hawai a holky v bikinách
a večer, hned jak zalezem do knajpy tak začne sněhová bouře a vypnou proud a budem chlastat až do rána aby sme nezmzly
Nějaké námitky?