Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DYK77 píše:
Jo jo to byl ma? je?t? te? tam d?vaj ty motok?ry dohromady
PARADA
tak ako??? kedy? kde?
Smart Roadster Coupe 2003 - ano, je to tak, pokorili sme 230.000 km. povodny motor, prevodovka a dokonca aj aktuator... Akurat spojka sa odporucala do vecnych lovist pri 210.000 km a 10 rokoch prevadzky. A odisiel uz aj starter, ci alternator a preventivne je tam aj nove turbo.
Jaguar XJR 1996 - 203.000 km nova vydreva na ceste, daka lakovacka porobena, opat vyzera ako ozajstne auto
Mercedes Vito Marco Polo 2000 - milion kilometrov, ale to byvanie kde chces nicim nenahradis
Hyundai Atos 2004 - 92.000 km a s tym sa da ist furt plny a aj tak to nejde
Oltcit Club 1988 - rozobraty do srobika a vyvarena karoseria, nachystana na lakovanie...
u? jsem to tu psal, moc jsem se t??il na mou prvn? SP, ale p?izn?m se nechu? na datum 8.12 se dostavila, doma le?t?m blejsk?m a pojedu za sn?hu se strachem kde to n?kam nebo n?kdo do m? na?ije........kde je pohoda a relax???????????????????? *
jsem za 17.11. u? se t???m, a? je program jak?koli
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Zdarec je to ?pln? na prd to bylo kec? kdy? sem byl v Mercedesu ?e to bude stejn? datum jako minulej rok a daji to v prosinci.
Souhlasim clubem ud?l?me si SMARTPAR?DU sami.
Pot?ebuju info m?m v tom hroznej zmatek kdy,kde,co.
Nev?m jak kde,ale tady je moment?ln? v?nice jako p..se douf?m,?e to do p???t?ho t?dne zmiz?.Pokud bude jen sychravo jedem.Pra??ci jist? zajist? m?sto na parking,ob?d a debatu to mi?pln? na zimu sta?? na SMpar?du DC to u? pravd?podobn? kv?li z?v?j?m nep?jde. T?den po na?em n?vratu z ALP tam napadlo 30 cm sn?hu.
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail