Jarní vymetaní výfuku 2008 - plánování

srazy, propagace, financování
Zamčeno

Kam letos ?

Letovice - Havirna
27
64%
Cesky Krumlov
15
36%

Celkem hlasů: 42

Eldiga

Příspěvek od Eldiga »

nejedeš? :(
road-star
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od road-star »

Jedu, jen jsem si zapomněl k polednímu menu přiobjednat ty holky v bikinách, co tu o nich píšeš 8)
A smart fan of the Smart club without a Smart car anymore. That's fun. And that's smart. :wink:
Eldiga

Příspěvek od Eldiga »

Tak si přivez svoji, a nebooo
pokud vím tak morava je vyhlášená nádhernejma holkama tak jestli tohle čte nějakej morvák, tak: Jsem zvědavej jak se vytáhnete až dorazí ta pražácíííí :D
road-star
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od road-star »

Tak já se u nás v bytě po nějaký tý roštěnce v bikinách poohlédnu! :D
A smart fan of the Smart club without a Smart car anymore. That's fun. And that's smart. :wink:
Eldiga

Příspěvek od Eldiga »

Enjoy your girl :!: :D
sylva

Příspěvek od sylva »

já vám můžu jen tiše závidět :cry: houska už chystá slívku,už vidím jak to zase dopadne (-:*:-)
marko583
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marko583 »

sylva píše:já vám můžu jen tiše závidět :cry: houska už chystá slívku,už vidím jak to zase dopadne (-:*:-)
to vyzera na daky velky opias...
ale sak dojdeme skontrolovat zo slovenska...
Smart Roadster Coupe 2003 - ano, je to tak, pokorili sme 230.000 km. povodny motor, prevodovka a dokonca aj aktuator... Akurat spojka sa odporucala do vecnych lovist pri 210.000 km a 10 rokoch prevadzky. A odisiel uz aj starter, ci alternator a preventivne je tam aj nove turbo.
Jaguar XJR 1996 - 203.000 km nova vydreva na ceste, daka lakovacka porobena, opat vyzera ako ozajstne auto
Mercedes Vito Marco Polo 2000 - milion kilometrov, ale to byvanie kde chces nicim nenahradis
Hyundai Atos 2004 - 92.000 km a s tym sa da ist furt plny a aj tak to nejde :-)))
Oltcit Club 1988 - rozobraty do srobika a vyvarena karoseria, nachystana na lakovanie...

Kto brzdi, prehrava...
Jirka P
Smart ACE

Příspěvek od Jirka P »

sylva píše:já vám můžu jen tiše závidět :cry: houska už chystá slívku,už vidím jak to zase dopadne (-:*:-)
Jo, a těch slepejch druhej den ve špitále... :lol: :lol: :lol:
Vaše problémy hravě vyřeší naše - vodíková bomba!
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

houska má čisté zboží :lol:
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Jirka P
Smart ACE

Příspěvek od Jirka P »

Jen aby :lol:
Já byl o víkendu v Popradě a tam maj strašně blbej vzduch z těch Tater. Strašně mě ráno bolelal hlava :lol: ale večer se to vždy srovnalo (-:*:-)
Vaše problémy hravě vyřeší naše - vodíková bomba!
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

tak to tady bude stejnej
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
houska
Smart ACE

Příspěvek od houska »

Gibon píše:Jsem to četl dneska v bulvárním blátu.
co to čteš? :roll:
houska mi už neříká pane
marko583
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marko583 »

Jirka P píše:Jen aby :lol:
Já byl o víkendu v Popradě a tam maj strašně blbej vzduch z těch Tater. Strašně mě ráno bolelal hlava :lol: ale večer se to vždy srovnalo (-:*:-)
vzdcuh je v tatrach v poriadku... tam ma len alkohol trocha viac oktanov...
Smart Roadster Coupe 2003 - ano, je to tak, pokorili sme 230.000 km. povodny motor, prevodovka a dokonca aj aktuator... Akurat spojka sa odporucala do vecnych lovist pri 210.000 km a 10 rokoch prevadzky. A odisiel uz aj starter, ci alternator a preventivne je tam aj nove turbo.
Jaguar XJR 1996 - 203.000 km nova vydreva na ceste, daka lakovacka porobena, opat vyzera ako ozajstne auto
Mercedes Vito Marco Polo 2000 - milion kilometrov, ale to byvanie kde chces nicim nenahradis
Hyundai Atos 2004 - 92.000 km a s tym sa da ist furt plny a aj tak to nejde :-)))
Oltcit Club 1988 - rozobraty do srobika a vyvarena karoseria, nachystana na lakovanie...

Kto brzdi, prehrava...
houska
Smart ACE

Příspěvek od houska »

Eldiga píše:Gratuluju Moni k oživení krůty z klinické smrti. Teď už tě čeká jen to dobré a to je jezdííííít :D .
Počasí na sobotu: dopoledne nic moc, na cestu je nám to jedno, že?
odpoledne azuro, hawai a holky v bikinách
a večer, hned jak zalezem do knajpy tak začne sněhová bouře a vypnou proud a budem chlastat až do rána aby sme nezmzly :D
Nějaké námitky? :D

kurňa to je předpověď to nedopadne dobře :lol:
houska mi už neříká pane
houska
Smart ACE

Příspěvek od houska »

marko583 píše:
Jirka P píše:Jen aby :lol:
vzdcuh je v tatrach v poriadku... tam ma len alkohol trocha viac oktanov...

chlast je svinstvo říkám to pořád
houska mi už neříká pane
Zamčeno