Počasí
- Blanka0600
- Smart ACE
-
Jerome
....muj broucek ted taky trpi provozem za tohoto krasneho pocasi ( nameril mi -15 st C ), hlavni vuz je v servisu ( diky pani ktera nedobrzdila a moc ji zajimalo co jsem prave vezl v kufru
), ale musim pet chvalu... startuje jak fik, jede jak fik, topi jak fik ( ze mi v cabriu neni ani zima )...asi ho prejmenuju na FIK
Nastesti ho vzdy vecer muzu parknout do vyhrivane garaze...uff...jinak nevim nevim...
Nastesti ho vzdy vecer muzu parknout do vyhrivane garaze...uff...jinak nevim nevim...
-
Jerome
- panzer.dragon
- Kontaktovat uživatele:
- houzar
- Smart ACE
ale když funguje klima tak je hej
http://auto.idnes.cz/autofotka-tydne-je ... tomoto_hig
http://auto.idnes.cz/autofotka-tydne-je ... tomoto_hig
Formule H vysočina
mobil: 724055339
MCC 01 PURE 0,7 benzin
mobil: 724055339
MCC 01 PURE 0,7 benzin
- panzer.dragon
- Kontaktovat uživatele:
Jsem se vcera definitivne nasral. V patek koupim plnou Verva Diesel, prej pro kruty mrazy, v sobotu jsem jeste jezdil a vcera vecer vyjedu pred vrata a skyt. A bylo jasny, ze palivak je zamrzlej. Takze hever, kolo dolu, podbeh dolu a fenem ohrivat pri -18C venku filtr. Za 10 minut byl teplej a nastartoval jsem. Pak to zase vsechno dat dokupy. Takze celkem neco pres hodinu ukrutnych nadavek a odbihani do kotelny se ohrat u kotle. A do Berlinga jsem ve ctvrtek nalil taky plnou Vervy a startuje o dost hur, nez TOP Q + VIF. Ve Smartu byla pred Vervou taky TOP Q + VIF a nastartoval jsem vsechny ty mrazivy dny. Sice ne s nadsenim, ale nastartoval.
Dneska volam rozhavenej dobela do Benziny, ze chci reklamovat Vervu a ta pani rika "jo vam zamrzla co, tak ja vam dam rovnou kontakt na nejakyho Loulu."
Jsem zase o krok bliz tomu si doma varit MERO a aditivovat sam. V praci mam klimatickou komoru, takze muzu i testovat, kdy to zmrzne.
Dneska volam rozhavenej dobela do Benziny, ze chci reklamovat Vervu a ta pani rika "jo vam zamrzla co, tak ja vam dam rovnou kontakt na nejakyho Loulu."
Jsem zase o krok bliz tomu si doma varit MERO a aditivovat sam. V praci mam klimatickou komoru, takze muzu i testovat, kdy to zmrzne.
Beulingo Multispace 2.0HDi 2005 - Polabský offroad
- panzer.dragon
- Kontaktovat uživatele: