pro moni a gibona
kamarádi poslanecký to mají nahnutýDYK77 píše:A ještě si koleduje ...David0600 píše:myslíš českej stát joDYK77 píše:Uz je zase hubatejDavid0600 píše:vakcíny jsou, ale jen pro feáky a bezdomovce a to zdarma
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
- Blanka0600
- Smart ACE
- Blanka0600
- Smart ACE
Ahoj Gibone!!!
Jsem ráda, že jsi tu a zdráv! Ale zdraví se ti trošku pomuchlalo, tak přeji brzké uzdravení!
Na jak dlouho to vidíš?
Jinak vidíš Dykoušku, já to říkám stále, že cola je sajrajt
i když je všeobecně známo, že největší problém je, že lidi začali pít hlavně celkově samé minerálky, slazené, bublinkovaté limonády...a navíc, zvykne-li si člověk pít je jednu značku,jeden druh....to je to nejhorší co může být.
Já colu nepiji, to už musí být, abych se napila a nejraději mám ovocné čaje s medem a kousíčkový ovocný čajík, pak kávu s mlíčkem(i když to naše co pijeme, je spíše mléko a kávou
)
Jsem ráda, že jsi tu a zdráv! Ale zdraví se ti trošku pomuchlalo, tak přeji brzké uzdravení!
Na jak dlouho to vidíš?
Jinak vidíš Dykoušku, já to říkám stále, že cola je sajrajt
Já colu nepiji, to už musí být, abych se napila a nejraději mám ovocné čaje s medem a kousíčkový ovocný čajík, pak kávu s mlíčkem(i když to naše co pijeme, je spíše mléko a kávou
Mám co mám a jsem za to ráda