Jarní vymetaní výfuku 2008 - plánování
podle naší nesmíš mít prasklé nebo poškozené čelní sklo ve stíratelné ploše o velikosti větší než 20mm.marko583 píše:hlavne to neni v zornom poli vodica, cize podla platnej legislativy u nas, to ani netreba riesit... pokial sa nespravi pavuk po celom okne
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
DVD - fotky a videa
Mám to vše pohromadě. Kdo bude chtít DVD poslat, tak mi napište adresu kam. Posílám to obyčejně. Cena DVD je 50,-Kč , které se převádí na účet Smart Autoclubu 217109330/0300
Pro ty kteří již přispěli na provoz fóra nějakou částkou a chtějí DVD poslat, platí cena 30,-Kč
Komu bude stačit dovést DVD na sraz, tak mi to také napište, a vím kolik toho vzít s sebou.
Na srazu budu dávat DVD grátis těm, kteří byli na Jarním vymetání výfuků 08
Mám to vše pohromadě. Kdo bude chtít DVD poslat, tak mi napište adresu kam. Posílám to obyčejně. Cena DVD je 50,-Kč , které se převádí na účet Smart Autoclubu 217109330/0300
Pro ty kteří již přispěli na provoz fóra nějakou částkou a chtějí DVD poslat, platí cena 30,-Kč
Komu bude stačit dovést DVD na sraz, tak mi to také napište, a vím kolik toho vzít s sebou.
Na srazu budu dávat DVD grátis těm, kteří byli na Jarním vymetání výfuků 08