Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nečekejte, že v těch instrukcích z DA bude nějaká extra informace. Termín je znám, takže kdo chce jet, si už zařídil volno a jestli to bude v 11:00 nebo 13:00 to už je celkem jedno, to už mi můžou napsat klidně den předem.
Bylo jen naznačeno, že to bude pohodová akce pro všechny ročníky a žádné velké ježdění po Praze jako předchozí rok, kdy jsme byli všichni totálně rozděleni. Začne to možná kolem 11:00 dopoledne, ale to není jistý. Dokud DA nedá vědět, tak jsou všechny moje informace k ničemu, je to jejich soutěž.
Můžewš mi hodin na ně nějakej kontakt,klidně i do SZ,nebi na toho,kdo to organizuje,zkusím to vykomunikovat.Ale raději zavolám,než bych se 400 km trmácel zbytečně,víš co.
Bych z toho měl nerad nějaké oplétačky, že jsem rozdával něčí tel. číslo, protože to co mám nevím jestli je soukromé nebo služební. Stačilo by kdybych se zeptal za Tebe?