Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DYK77 píše:Hlasovalo 11 lid? pro, tak by n?s m?lo b?t 10 ur?it? i kdy? je Liborova ??ast nejist?. Jirka Jan??ek, tak? mysl?m jede s kamar?dem a bylo jen za jeden hlas, tak?e jak ??k?m 10 by n?s m?lo b?t minim?ln? a to je dob?e.
S tou moj? ??ast? na srazu to vid?m velmi bled?, ale i kdybych dorazil, tak v tomhle stavu bych asi po 5 minut?ch j?zdy na motok??e byl maxim?ln? vhodnej k zakop?n? n?kde za svodidla .
DYK77 píše:No aby jsem tam nejezdil s?m s Nehpem a ostatn? jen netleskali, to abych si vzal je?t? m?sto rukou jedny prot?zy
j? budu jezdit ur?it? te? jsem p?ekecal i man?elku tak jsme 4
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
to je v?dycky tak po?kej je?t? pak bude m?lo ?asu i motok
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail