Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dyku77 potěšilo mě, že se míníš ujmout záležitosti výtisku kalendářů k jubilejnímu 10. výročí založení Smart Autoklubu, mohly by obsahovat též nějakou úvodní vstupní legendu, jak šel čas včetně nicku a fotek všech vás moderátorů přistoupí li na to. Kalendáře („sváteční vydání“) jako suvenýr –jsem myslel tak, že po zakoupení a uplynutí roku 2016 může následně plnit úlohu suvenýru. Kalendáře tisknout rok co rok by naopak nudily, takže třeba zase pětiletá pauza – můj názor! Jaký zvolíš formát je technická záležitost já si „myslel“, že 13. fotek a listů dá méně práce jako desítky. Kdyby fotek chybělo od členů klubu, použij i některé z dřívějších vydání kalendářů, byly tam hezké fotky a zdaleka ne každý je viděl. A to je pro mě důležité - nenechej se ode mne do akce „natlačit“ promysli si to, můžeš mít zcela jiný nápad k výročí založení klubu pak je rok času! Co kdyby zájem o kalendáře zase tak velký nebyl a pouze já si myslel, že ano. Možná, že jsem přehnaně optimistický! Vzpomněl jsem kalendáře protože ty by musely mít "výrobní předstih"
Ale jakýkoliv jiný způsob připomenutí desetiletého trvání klubu na internetových stránkách si určitě své zvýraznění zaslouží. Svou jistě užitečnou stopu klub zanechal i u těch majitelů auta značky Smart co klubem pouze „prošli“ a vlastně stále „procházejí“, bylo jich stovky – zeptají se, dostanou odpověď prolistují stránky, opraví si nebo nechají opravit auto a s návštěvami stránek přestanou o klubu, však vědí. Přesto si myslím, že určitou „skalní“ základnu členů si klub zachovává a možná i prohlubuje. A jak někde Markéta napsala „dobře že jste tady“ vystihla podstatu funkčnosti klubových stránek to stále platí! Nuže jestli se k tomu odhodláš a půjdeš do „kalendářů“, otevři rubriku a je to na Tobě. Pozdravuji Kimby
Smart40kW MCO1, je to atypické, pohledné a sympatické auto včetně jeho výkonu.
Na podobě kalendáře se ještě dohodneme. Tedy zda udělat z fotek průřez za posledních 10let nebo dát klidně jen současné fotografie a zda se zaměřit spíše na srazové fotografie, nebo jen foto jednotlivců, případně mix.
Stolní kalendář není tak náročný, na letošek Kimby spíchla rodinný kalendář z domácích fotek a vypadá to dobře - neurazí.
Já jsem pro stolní kalendáře, protože si myslím, že najdou své místo v rodině mnohem snáz, než kalendář nástěnný.
O Vánocích jsme dostali hezký nástěnný kalendář, ale protože v naší domácnosti není vhodné místo na zavěšení něčeho takového. Ani se nám to sem prostě nehodí, nikam, zůstal nevyužit. Což je jinak škoda.
Stolní kalendář je fajn buď týdenní či 14denní (kdyby bylo málo fotek, o čemž pochybuji), klasicky se řádky a jmeninami.
Osobně jsem zvyklá si poznamenávat důležité věci do kalendáře.
Zkusila jsem v rodině udělat právě takový stolní s rodinnými fotkami, a myslím, že tento druh měl úspěch, je opravdu využíván pro svou praktičnost.
Klidně bych se toho ujala. Na tématu a jak to pojmout se určitě domluvíme, dle zájmu.
PS: Ivojah - také zdravím a hlavně i vaši paní! Budou doufat, že se příští rok zase sejdeme společně u jednoho stolu
Hlavně by nebyl problém udělat kalendář z fotek z minulých srazů, těch mám tisíce a je z čeho vybírat
Ve fóru chybí ucelená klubácká fotogalerie , mám v plánu vybrat ty nejlepší a nahrát je na rajče. To jen tak mimo
Je to o úhlu pohledu. Stolní kalendář, to je spotřební věc, pohledem na kterou se potěším jen já, na stoje jej maje. Kdežto nástěnný kalendář, to je věc, které přidělím čestné místo ve své kanceláři a která každému příchozímu řekne, jak vypadá to Chytré (správné) auto a jací Chytří a hezcí lidé takovými auty jezdí!
Mimochodem, nepoužívám žádné papírové kalendáře. Ale Smartí si koupím, jako dekoraci.
JBC píše:Mimochodem, nepoužívám žádné papírové kalendáře. Ale Smartí si koupím, jako dekoraci.
souhlasim s tebou, stolni nemam kam dat. nastenny ma svoje misto uz z minulych roku, kdy sme dostavali oficialni smarti kalendare.
ale mame smulu. jsme jenom dva.
ted mimo tema - pro me je v praci mesicni kalendar malo a tydenni nepouzitelny. idealni je ctyrmesicni
SMART MC01 0,8 CDI Pure 2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km) http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279SCHVÁLENO !!!
já zase žiji tím, co je nyní. Takže kalendář stolní týdenní-14denní maximum, s řádkou na zapsání plánů, vidím jmeniny....tím je pro mne pomocník a užitečný.
Na zdi je pro mne nástěnný kalendář někde v kanceláři jen obrázkem (ne pomocníkem ve své podstatě).