zaseklá strecha

Šasí, tridion, panely, střecha, ...
Slanas

zaseklá strecha

Příspěvek od Slanas »

zdravím poradil by mi nekdo nasazoval jsem strechu a uplne se nedocvakla a nenajelo mi to do tech kolejnicek da se nejak manualne sundat abych to zkusil znovu ?
Winterwolf
Site Admin

Příspěvek od Winterwolf »

Ahoj,
vzadu u svetla jsou vidět na motorcích dírky a skrz ně se vsunou "imbusy" a jak tím budeš otáčet tak se bude hýbat střecha :wink:

Jsou na to 2 speciální ohnuté imbusy jak "Z" ,ale mělo by to jít i normálním imbusem :P
Lukáš
Slanas

:)

Příspěvek od Slanas »

kde u svetla mám hledat ? a myslite ze když to shodim tak že by to mohlo jit nahodit v pohode pise mi to na displayi C a pípá to
Winterwolf
Site Admin

Tady je přímo návod jak s tím hýbat :wink:

Pokud tam nedošlo k nějakému požkození tak by měla naskočit bez problému, kdyby to blblo tak odpojit na hodinku baterku a zkusit znova no kdyby ani pak nechtěla zaklapnout tak to bude problem :?
Lukáš
Slanas

:)

Příspěvek od Slanas »

děkuju
Winterwolf
Site Admin

Není zač, pak dej vědět jestli se zadařilo :P
Lukáš
Slanas

.

Příspěvek od Slanas »

no tak jsem to schodil a ted to funguje tak ze zavru otevru první faze v pohode,ale když to schodim zacvaknu strechu tak se neodjistí takže musím ručně odjistit nahodim nahoru zacvakne se to ale nenajede to ten kousek takze elektricky dojedu do konce ale ted nevim co s tím ted jestli nějak seřídit tu strechu nebo co ?

je možný že tam mám jen jeden motorek a ta druhá čast je bez motorku ??? v tý střeše vzadu?
JBC
Site Admin

Příspěvek od JBC »

A není třeba možný, že je jeden motorek umřelej?
450 City Coupé MC01 - havarováno, zrušeno
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
454 ForFour Brabus - prodáno
52A Crossblade
Michalak C7
Slanas

..

Příspěvek od Slanas »

já tam mám celou dobu jenom jeden motorek až ted jsem si toho vsiml ale celou dobu to fungovalo bez problému no pán mi to prodal a ani se nezmínil
JBC
Site Admin

Příspěvek od JBC »

Tak jsem se jak na FQ101, tak na Evilutionu dočetl, že existují obě varianty - jednomotorková i dvoumotorková. Na Evilutionu jsem si prohlížel návod, jak vyměnit táhla a vodítka táhel, co to přitlačujou na poháněcí kolečko motorku a bůhvíco ještě. Asi nejlíp si o střeše počteš na Evilutionu.
Koukám, že jsem šastný člověk, když mám skleněnou střechu...
450 City Coupé MC01 - havarováno, zrušeno
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
454 ForFour Brabus - prodáno
52A Crossblade
Michalak C7
Slanas

..

Příspěvek od Slanas »

jako ja myslím že by se nic nemuselo měnit jen nejak seřídit
Winterwolf
Site Admin

Pokud nasadis strechu zespoda tak popojede jen cca 5cm a pak musis znova mackat tlacitko. To je standartni funkce. Asi jsem nepochopil co chces serizovat :?:
Lukáš
Slanas

..

Příspěvek od Slanas »

právě že já to nacvaknu zespoda a nenajede mi to tech 5 cm
Winterwolf
Site Admin

Pokud se ti alespoň zacvakne ale nejede tak bych to viděl na chybu v nějakém čidle co bude buď ve střeše a nebo v karoserii v místech kde se zacvakává. Zkus diagnostiku jestli ti neřekne o čidle :wink:

ANEBO :P možná si jednotka pamatuje závadu a nechce proto pustit střechu , takže nejjednodušší :arrow: odpojit baterku a zkusit to po půl hodině 8)
Lukáš
Slanas

..

Příspěvek od Slanas »

tu baterku jsem uz zkoušel no a nic
Odpovědět