zaseklá strecha
-
Slanas
zaseklá strecha
zdravím poradil by mi nekdo nasazoval jsem strechu a uplne se nedocvakla a nenajelo mi to do tech kolejnicek da se nejak manualne sundat abych to zkusil znovu ?
- Winterwolf
- Site Admin
- Winterwolf
- Site Admin
Tady je přímo návod jak s tím hýbat
Pokud tam nedošlo k nějakému požkození tak by měla naskočit bez problému, kdyby to blblo tak odpojit na hodinku baterku a zkusit znova no kdyby ani pak nechtěla zaklapnout tak to bude problem
Pokud tam nedošlo k nějakému požkození tak by měla naskočit bez problému, kdyby to blblo tak odpojit na hodinku baterku a zkusit znova no kdyby ani pak nechtěla zaklapnout tak to bude problem
Lukáš
- Winterwolf
- Site Admin
-
Slanas
.
no tak jsem to schodil a ted to funguje tak ze zavru otevru první faze v pohode,ale když to schodim zacvaknu strechu tak se neodjistí takže musím ručně odjistit nahodim nahoru zacvakne se to ale nenajede to ten kousek takze elektricky dojedu do konce ale ted nevim co s tím ted jestli nějak seřídit tu strechu nebo co ?
je možný že tam mám jen jeden motorek a ta druhá čast je bez motorku ??? v tý střeše vzadu?
je možný že tam mám jen jeden motorek a ta druhá čast je bez motorku ??? v tý střeše vzadu?
Tak jsem se jak na FQ101, tak na Evilutionu dočetl, že existují obě varianty - jednomotorková i dvoumotorková. Na Evilutionu jsem si prohlížel návod, jak vyměnit táhla a vodítka táhel, co to přitlačujou na poháněcí kolečko motorku a bůhvíco ještě. Asi nejlíp si o střeše počteš na Evilutionu.
Koukám, že jsem šastný člověk, když mám skleněnou střechu...
Koukám, že jsem šastný člověk, když mám skleněnou střechu...
450 City Coupé MC01 - havarováno, zrušeno
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
454 ForFour Brabus - prodáno
52A Crossblade
Michalak C7
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
454 ForFour Brabus - prodáno
52A Crossblade
Michalak C7
- Winterwolf
- Site Admin
- Winterwolf
- Site Admin
Pokud se ti alespoň zacvakne ale nejede tak bych to viděl na chybu v nějakém čidle co bude buď ve střeše a nebo v karoserii v místech kde se zacvakává. Zkus diagnostiku jestli ti neřekne o čidle
ANEBO
možná si jednotka pamatuje závadu a nechce proto pustit střechu , takže nejjednodušší
odpojit baterku a zkusit to po půl hodině 
ANEBO
Lukáš