Výměna oleje
- Libor Slivanský
- Kontaktovat uživatele:
Výměna oleje
Dneska jsem si chtel nechat v servisu vymenit olej, potom co zjistili, ze se jedna o Smarta, me rychle vypoklonkovali. Mam pry mazat do DC, protoze vymena je "hrozne" slozita.
To je takovy problem s vymenou oleje?
Diky za radu. L.S.
To je takovy problem s vymenou oleje?
Diky za radu. L.S.
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
V?m?na by nem?la b?t ??dn? probl?m. Jedin? v ?em je to trochu jin? je, ?e se olej mus? ods?t shora, proto?e Smart nem? dole vypou?t?c? ?roub na olej. D?l? se to tak, ?e se vynd? m?rka oleje a trubi?kou pro m?rku se prostr?? a? na dno motoru hadi?ka a tou se olej podtlakem odsaje. Sta?ila by na to n?jak? pumpi?ka nebo v?t?? injek?n? st??ka?ka co se pou??v? t?eba na d?v?n? krist?ru
N?kde jsem na to vid?l vid?l postup, tak se znovu pod?v?m a pokud najdu odkaz nebo obr?zek, tak to sem d?m. Vid?l jsem na to i takov? mal? ?erpad?lko, kter? lze zakoupit, nebo prod?vaj jako dopln?k jinou vanu motoru s vypou?t?c?m ?roubem.

N?kde jsem na to vid?l vid?l postup, tak se znovu pod?v?m a pokud najdu odkaz nebo obr?zek, tak to sem d?m. Vid?l jsem na to i takov? mal? ?erpad?lko, kter? lze zakoupit, nebo prod?vaj jako dopln?k jinou vanu motoru s vypou?t?c?m ?roubem.
- Libor Slivanský
- Kontaktovat uživatele:
- Libor Slivanský
- Kontaktovat uživatele:
- Libor Slivanský
- Kontaktovat uživatele: