Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Blizi se opet dalsi sraz, tesime se az potkame zase stare ale i nove tvare. Spoustu z vas zname ale take mozna i vetsi spoustu nezname, nebo jen malicko. Prijde nam lidstejsi se v realu oslovovat realnymi jmeny, tak nas napadlo, ze se navzajem mohli trochu virtualne predstavit, pripadne se pripomenout, at pak lepe vime, s kym mame v realu tu cest.
Zkusme treba kazdy napsat jen jmeno + jmeno partnera se kterym jezdime na srazy at je to strucne a prehledne i pro ostatni
Tak tedy zaciname!
Naposledy upravil(a) road-star dne úte 04 bře 2008, 10:29, celkem upraveno 2 x.
A smart fan of the Smart club without a Smart car anymore. That's fun. And that's smart.
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
road-star píše:Blizi se opet dalsi sraz, tesime se az potkame zase stare ale i nove tvare. Spoustu z vas zname ale take mozna i vetsi spoustu nezname, nebo jen malicko. Prijde nam lidstejsi se v realu oslovovat realnymi jmeny, tak nas napadlo, ze se navzajem mohli trochu virtualne predstavit, pripadne se pripomenout, at pak lepe vime, s kym mame v realu tu cest.
Zkusme treba kazdy napsat jen jmeno + jmeno partnera se kterym jezdime na srazy at je to strucne a prehledne i pro ostatni
s kym jezdime na srazy to bude mit DYK dlouhej seznam