Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tak všechny zdravím,jsem rád že jste všichni v pořádku doma ,že se sraz vydařil ,super partie ,servírky pod stolem a td. nechtěl jsem provokovat s brzkým příjezdem domů nebot poprvé jsme to měli asi nejblíž dohromady jsem najel tam a zpět 174 km. a na palivoměru mi ubyla jedna rýže,takovou spotřebu jsem neměl co mám smarta tak se mějte,jo a co se týče toho Gibona i má žena se ptala co to má s rukama že se mu tak třepou,já ji řek že to má s toho jak počítá peníze že to nic není čau
FOR TWO 800CDI SPORTLINE WEBASTO
FOR TWO COUPE BLACK
Toyota RAV 4
No to mě často neee, ale vím, že byl bowling pak šipky a pak hledání chajdy a ráno mě v 9:30 někdo volal at vstávám..... pak už jen jízda na plný pecky
PURE 800 CDi, Numeric - CABRIO, modro cerny dabel, speciální edice
a
Audi A6 Avant 1,9 TDi.... velky auto je taky potreba
Díky za fajn akci, rádi jsme vás poznali
Teď lituju, že jsem si nekoupil tu nálepku "TATRA" - po odlepení znaků Smart by to byla ideální odpověď na všechny ty dotazy na roadstera : "Co je to za autíčko??" -> "Tatra, přece..."
By³o super. Nastêpnym razem zaproœcie nas wczesniej to przyjedziemy na dwa dni.
Xlukas: przyczepa super. Jakbym tak¹ mia³ to wyprowadzi³bym siê z domu
Druzeta: Czy przymierzy³eœ ju¿ koszulkê smartklub polska? Poka¿ zdjêcie
Przejecha³em 930 km ale by³o warto. Gratulacje i przyjedŸcie do Sandomierza na nasz sraz