Kdo, koho a kde potkal
Byl jsem na zahrad?, m?j smart?k stoj? p?ed bar?kem z boku vid?l by ho jedin? kdyby zajel k n?m do ulice nebo jel pomaleji a koukal ale pro? by koukal kdy? nev? ?e tam bydl?m
, floutek byla sranda 
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
-
*DM*
potk?v?m jich denn? hodn?, ale v?t?inou se opakuj? stejn?, ale v?era po 8 ve?er na magistr?le modr? F2 tro?ku v?c jsem zatroubil tak douf?m, ?e se nelek.
PS: takhle rychle nejezdim ale vyprudilo m? subaru co jelo za mnou tak jsem na to trochu ?l?pnul
PS: takhle rychle nejezdim ale vyprudilo m? subaru co jelo za mnou tak jsem na to trochu ?l?pnul
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
V p?tek v let?anech nov? F2 ?lut? p?n koukal jak z jara kdy? jsem na n?j m?val, v ned?li v j?lov?m ?ern?ho roastera star?? p
-
smartanka
... tak jsem byla t?den v B?lorusku, Minsk + n?koli m?st a pr?jezdy mezi vesnicemi a Smart?k tam nebyl ??dnej! Za celou dobu jsem taky potkala jenom 3 ks motorek a 1x kabrioletka (kdov?, jestli m?stn?, nevid?la jsem SPZ) a pak mi vysv?tlili, ?e "sez?na" je u nich jen 3 m?s?ce, tak proto.. Co se mi teda moc l?bilo, tak jejich nov? Volhy, size jako BMW 7... - to bych cht?la na zimu 
-
*DM*