Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kluci,holky, děvčátka a chlapci. Vzhledem k tomu, že minulé ročníky se mi časově křížili tak jsme nemohl. Letos bych možná vyjel. Teda zvláště mi jde o shopování .....
Nemohl by jste někdo lehce zhrnout do pár vět základní info pro záčátečníky - imho tedy pro mě např. ?
Termín, ubytování, jídlo, + - co se tam děje. Sice jsme projel stránky, ale ... je hic a inteligence klesá. Dá se tam třeba dojet jen na jeden den ? sobota ...urvat ečka, nakoupit, orknout pozávidět a jet ?Jak je to s parkováním?
ano da se jet na jeden den, ale neni to ono.
parkovani neres. je tam rezervovane cele letiste a vzdy se tam vseci vlezli. je to tam tak pro 750 smartu
je to otevrene a volne pristupne komukoliv. zadne vstupenky ani identifikace pri vstupu atd. atd. atd. je to proste jak kdyz sme se sesli v koprivnici na namesti. akorat ze v rakousku je k tomu program a stanky.
SMART MC01 0,8 CDI Pure 2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km) http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279SCHVÁLENO !!!
xlukas.cz píše:ano da se jet na jeden den, ale neni to ono.
parkovani neres. je tam rezervovane cele letiste a vzdy se tam vseci vlezli. je to tam tak pro 750 smartu
je to otevrene a volne pristupne komukoliv. zadne vstupenky ani identifikace pri vstupu atd. atd. atd. je to proste jak kdyz sme se sesli v koprivnici na namesti. akorat ze v rakousku je k tomu program a stanky.
bezva.... a nakoupím kravinky spojené se Smart? Přisluško, orig., neorig., potahy, vybavení aut, nd, .. co já vím co. Smartshoping...
Co v nouzi stan, je tam něco takového ? Porád se mi termín trochu kříží, tak řeším ...
to nejsou. spolehaji tam na to, ze to je "znackovy" sraz, takze jsou tam jen fandove a ti jsou, pod tlakem neopakovatelne atmosfery a takove hustoty veci na jednom miste, ochotni dat velke penize za veci co se daji koupit pres internet i levnejs.
takove kafe v plastovem kelimku za 5 euro snad neni ani v luxusnich hotelech v praze.
SMART MC01 0,8 CDI Pure 2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km) http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279SCHVÁLENO !!!
vo vela veciach mate pravdu, zase na druhej strane sa da zjednavat, a vela veci kupis ovela lacnejsie: original smartmodel stal tusim 3 eura, a v mercedese zaneho chcu 12
CO tam bude na prodej taky není jasné. Potahy měli snad jen jednou před 4mi lety
Pokud neseženeš co potřebuješ, nebudeš snad zklamaný alespoň atmosférou.
Pokud budeš ve správnou chvíli na správným místě, až budou vyprodávat věci z loňskýho srazu tak můžeš skutečně koupit věci jako třeba modely nebo všechno možný oblečení opravdu za pár eur.
Jinak jak se ptal na ten stan - tak hádám dotaz byl na to letiště - takže tam bude pro případ deště velkej párty stan s podiem a místem k sezení pro x-set lidí, takže když bude pršet nemusíš mít strach.
DYK77 píše:CO tam bude na prodej taky není jasné. Potahy měli snad jen jednou před 4mi lety
Pokud neseženeš co potřebuješ, nebudeš snad zklamaný alespoň atmosférou.
Taky se chystám nakupovat, respektive omrknout a když to bude levnější a lepší ... i když se znám jsem schopná utratit nehorázný prachy, když něco chci
To make the journey to smart times 2010 an event in itself, we are pleased to coordinate rallies to Zell am See. Simply send us an email, smarttimes@my-smart.com, with your route and we will publish it on the smart times facebook fan page for all other participants from your country. You can then travel parts of the route together - 16 countries, one destination!