Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ahoj, nevíte o někom (krom Mercedes HK), kdo v Pce a okolí (opravuje smarty? Mám problém s ABS (ESP) - podle diagnostiky prý shnilý kabely, takže je potřeba vyměnit celý svazek táhnoucí se pod autem.
A potom se mi nějak zasekl otáčkoměr na 3000
Do Prahy se moc nedostanu, ale v krajním případě bych to zvládnul Radši bych ale někoho tady v okolí.
Diagnostika nemusí mít v tomto případě pravdu - osobně jsem se s tím setkal, vypadalo to na stejnou závadu a nakonec bylo jen uvolněných pár žil v konektoru na kabelu. Škoda, že jsi tak daleko, jinak bychom se ti na to s Cardou mrknuli. Pokud do toho rovnou nechceš cpát hodně peněz, sežeň někoho kdo má stejného Smarta a zkuste na obou autech propípat měřákem jednotlivé žíly, třeba zjistíš, že je problém taky jen v jedné, nebo 2 a nemusíš kupovat celý svazek a nechat rozebírat kvůli toho půl auta
WWW.SMART-DILY.CZ
Kompletní služby okolo Smartů
Individuální dovoz z Německa, diagnostika, servis, náhradní díly, vrakoviště, příslušenství, povinné ručení ...
Tak diagnostika pravdu měla, po výměně svazku kabelů pod autem ABS+ESP fungujou jak mají. Oprava za cca 5 000. Pokud byste někdo potřeboval kontakt na opraváře na rozhraní Vysočiny a Pardubického kraje, klidně dodám.