Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
obdržel jsem pozvánku od Mercedesu a to na-cituji:Ojedinělá výstava veteránů Mercedes - Benz koná de 10-11.9.2010 a to v prodejním a servisním centru Stodůlky-Bavorská 16.
Určitě tam toho 11.9 budu a tak bysme se tam mohli podívat klubově
tak to by se fakt chtělo domluvit a sejít se tam nějak hromadně, hned vedle je docela velký parkoviště, ikdyž to až tolik nepotřebujem a mohl bych vzít oba Smarty.
Jinak mě pozvali, protože od nich mám Ačkovýho měďáka
Dostala jsem pozvánku na akci od MB.Určitě na ní nepůjdu tak jí ráda přenechám někomu jinému kdo o ní bude mít zájem.Akce se koná v Mostě na autodromu máte-li o ní někdo zájem přepošlu.Je nutná registrace.Program je tam docela zajímavý a můžou i děti. Akce se koná 18/10 2010
Vážená paní, vážený pane,
dovoluji si Vám nabídnout výjimečné zážitky s našimi vozy na akci Poznejte Mercedes-Benz.
Kapacita akce je omezena, proto Vás prosím, abyste mi Vaši účast potvrdil/a e-mailem nebo telefonicky nejpozději do 10.9.2010 spolu se jmény dospělých účastníků a počtem nezletilých dětí.
Tato pozvánka platí pro dvě osoby a samozřejmě také pro Vaše děti.
Těším se na shledanou
Naposledy upravil(a) Blanka dne ned 29 srp 2010, 21:57, celkem upraveno 1 x.