Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Oficiální pozvánka pro všechny členy fóra.
Poslal p.Brabec
Prodej vozů smart
Mercedes-Benz Česká republika s.r.o.
Daimlerova 2, 149 00 Praha 4 Chodov
Tel +420 271 077 383 Fax +420 271 077 312
Mobil: +420 604 297 535 jan.brabec@daimler.com. www.prahasmart.com
Celé znění.
Zdravím,
dovolte mi, abych Vás pozval na Ojedinělou výstavu veteránů značky Mercedes-Benz, která se koná od 10. září 2010 (od 14 do 18 hodin) do 11. září 2010 (od 9 do 18 hodin) v prostorách Prodejního a servisního centra v Praze 5-Stodůlkách.
Výstava je ojedinělá především skladbou a množstvím vozidel - všechna vozidla ještě nikdy nebyla takto dohromady prezentována:
Patentwagen (1886, motorová trojkolka považovaná za zrod automobilu),
druhé nejstarší vozidlo - Parsival (jediný kus na světě z první série) z roku 1902,
a další historická osobní a užitková vozidla (sanitní, hasičská a vojenská část), aj.
Program a více informací naleznete v přiložené pozvánce.
Pevně věřím, že se Vám výstava bude líbit a vtáhne Vás do dob minulých, kdy silnice brázdila dřevěná kola "vozidel".
sobota 9.00 parkoviště-vzkaz pro místní :první přijezdoucí se pokusí získat místa na parkovišti pro klub a další by se mohl poohlídnout ponejbližším jídelním koutku,kde bychom mohli chvilku posedět
lidicky tesil jsem se ze vas poznam osobne a ne jen pres forum ale nebudu moci prijet.
Takhle dopadlo moje auticko
Po 2km jsem byl jak dymovnice¨a skoncilo to odtahem :C
Tak se tam dobre bavte
Smart fortwo kupe 2001
Smart fortwo cabrio 2007
Smart fortwo Brabus Xclusive 2011
Black and White SMART forever