vies o niecom, o com ja neviem?Gibon píše:Naopak. Bude trvale zařazen do ročního programu slovenský sraz.
Posledni sezonní kalba 2010
- Jurko
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
smartcars.club
_F_A_C_E_B_O_O_K/ smart.slovensko web: smartcars.club
smart fortwo coupe 450 0,6 Red, smart fortwo coupe 451 0,8cdi Crystal White, smart forfour 453 Black to Yellow, smart crossblade original 0155
_F_A_C_E_B_O_O_K/ smart.slovensko web: smartcars.club
smart fortwo coupe 450 0,6 Red, smart fortwo coupe 451 0,8cdi Crystal White, smart forfour 453 Black to Yellow, smart crossblade original 0155
- xlukas.cz
- Smart ACE
nerikej, ze jsi protiJurko píše:vies o niecom, o com ja neviem?Gibon píše:Naopak. Bude trvale zařazen do ročního programu slovenský sraz.
SMART MC01 0,8 CDI Pure
2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km)
http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279
SCHVÁLENO !!! 

2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km)
http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279

-
scorpi4
Skvele..a Jurko to napisal presne...navyse, nechcel som tu vyvolat nejake zbytocne emocie, ked sme sa o tomto bavili, jasne sme napisali, ze nechceme aby sa zraz na slovensku bral ako nahrada za PSK..to je tradicia, a mala by byt dodrzana...
chceli sme a teda stale chceme, aby sa nejaky zraz poriadal aj na SK..riesime veci a behame okolo toho, takze dame vcas vediet..
chceli sme a teda stale chceme, aby sa nejaky zraz poriadal aj na SK..riesime veci a behame okolo toho, takze dame vcas vediet..
Tak už to prosím někdo rozčísněte
Za prvé nevím, kdo je "vedení klubu", ale jisté je, že pokud tu chce někdo autoritativně říct, že není prostor pro dva srazy na podzim, pak s tím nesouhlasím. A vzhledem k tomu, že tento web se snad nehostuje v číně, vládne tu jakás dohoda a tak by se vedení klubu mělo zeptat, jestli to vidíme všichni stejně. Jako že jak koukám na reakce, nevidíme.
Já se tedy v čechách těším na tu zabíjačku nebo jinou žranici, předběžná dohoda zněla, že by to bylo někde na severu a pokud to nikdo neřeší, rád bych si to vzal letos na starost. Doufám tedy, že mi někdo ze zkušenějších poradí, dělal bych to poprvé, ale nesnáším, když se jen diskutuje a nic nespustí.
Nu a samozřejmě, pokud to stav mazlíčka dovolí a pokud bude čas, přijedu opět i na kačici nebo husinu na slovensko.
MatKal
Já se tedy v čechách těším na tu zabíjačku nebo jinou žranici, předběžná dohoda zněla, že by to bylo někde na severu a pokud to nikdo neřeší, rád bych si to vzal letos na starost. Doufám tedy, že mi někdo ze zkušenějších poradí, dělal bych to poprvé, ale nesnáším, když se jen diskutuje a nic nespustí.
Nu a samozřejmě, pokud to stav mazlíčka dovolí a pokud bude čas, přijedu opět i na kačici nebo husinu na slovensko.
MatKal
Re: Tak už to prosím někdo rozčísněte
na severu bude v červnu srazík, nebo tedy přesně Krušnohorská pohoda, kterou jsme si s Dykem vymysleli, není to ani náhrada za JVV apod. prostě jsme dostali nápad a kdo bude chtít přijet na truchu jiný sraz, než na který jsme zvyklí, tak přijede.matkal píše:Za prvé nevím, kdo je "vedení klubu", ale jisté je, že pokud tu chce někdo autoritativně říct, že není prostor pro dva srazy na podzim, pak s tím nesouhlasím. A vzhledem k tomu, že tento web se snad nehostuje v číně, vládne tu jakás dohoda a tak by se vedení klubu mělo zeptat, jestli to vidíme všichni stejně. Jako že jak koukám na reakce, nevidíme.
MatKal
Nikdo nikomu nenařizuje kolik se má udělat srazů, pokud je zájem, tak se dá uspořádat kdykoli cokoliv.
Tradicí bylo jarní vymetání výfuků, pak ST Rakousko a PSK (ta byla i nahrazena akcí pořádanou Mercedesem, která asi určitě letos nebude, pokud někdo něco nového neví)
Jen, že tu zaznělo...vedení klubu si nemyslí apod...není to spíše myšleno, od zkušenosti starších členů, že na 2akce za sebou prostě tolik lidí nepojede, že je lepší udělat jednu větší akci (a už ČR nebo SK) a jak se to nazve je až podle mě druhořadé.
to můj názor
Mám co mám a jsem za to ráda
PSK tedy nebude?
Tomu nerozumím, takže PSK letos nebude? Jakou akcí Mercedesu? Nic tu o tom není.
O tom že to bude letos na severu se zabíjačkou jsme mluvili už na jaře, to nemá nic společného s Krušnými horami.
O tom že to bude letos na severu se zabíjačkou jsme mluvili už na jaře, to nemá nic společného s Krušnými horami.
Akce Mercedesu je tuším Smartparáda, která se konává v Praze. Víc o tom nevím
A jestli bude letos zabíjačka a pak husa a kačica .... hmmm, to by bylo super
A jestli bude letos zabíjačka a pak husa a kačica .... hmmm, to by bylo super
7. 8. 2009 Smart Fortwo 0,8 30 kw cdi 2000 Jednohubka
23. 12. 2015 Smart Forfour 1,3 2004 Gumídek
Jsou chvíle, kdy ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.
23. 12. 2015 Smart Forfour 1,3 2004 Gumídek
Jsou chvíle, kdy ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.
Re: PSK tedy nebude?
to nevím, zda bude nebo nebude PSK, bohužel Dyk si to na starost vzít nemůže, není momentálně čas.matkal píše:Tomu nerozumím, takže PSK letos nebude? Jakou akcí Mercedesu? Nic tu o tom není.
takže pokud se toho někdo ujme, popř. se nabízela SK parta, že uspořádá, tak proč ne.
O severu, ty myslíš severní moravu, tak to jo, to byl jeden z nápadů..
Akce od Mercedesu byla SmartParáda, ale bohužel už asi nejsou finance na to, byl i rok, kdy se překrývala PSK se Smartparádou, tak byla jen smartparáda.
tak já jsem věděla jen o zabíjačce na Moravě, blízko Stase.
U nás na severu zabíjačka?..netuším.
Každopádně bohužel máme důležitější starosti, takže od Dyka bude až příští rok pořádaná akce.
Pokud se někdo chopí uspořádání PSK, může kdokoli, pomoc není problém, ale na hrb si to někdo musí vzít.
U nás na severu zabíjačka?..netuším.
Každopádně bohužel máme důležitější starosti, takže od Dyka bude až příští rok pořádaná akce.
Pokud se někdo chopí uspořádání PSK, může kdokoli, pomoc není problém, ale na hrb si to někdo musí vzít.
jo už to čtu, Dyk psal, že by nebyl problém zajistit prase a řezníka, ale prostory apod to už je horší...to není problém, zajistit, ale uspořádání akce, jako organizátorsky, není momentálně v našich silách.
takže pokud se toho někdo chopí, vymyslí program, záleží o co se projeví zájem, pomoci jsme schopni v rámci svých možností
takže pokud se toho někdo chopí, vymyslí program, záleží o co se projeví zájem, pomoci jsme schopni v rámci svých možností