stránka na FB
Re: stránka na FB
Pokud chceš aktuální vyry chytit tak se tam registruj úspěch zaručen
SMART CityCoupe 0,6 (40)
- Olii05
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
nemyslím si že to nemá smysl přeci jen většina lidí na světě tenhle "fenomén" používá každý den a pro nás je jakékoliv zviditelnění přínosemPajik píše:Nema smysl na FB cokoliv zakladat, zivotnost techto projektu je dost kratka. Za rok a pul bude jiny fenomen a FB bude uhnivat nekde v koute.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` ¤*smart forever*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` ¤*smart forever*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
-
takže ja som na FB už veeeelmi dlho, a ešte som nemal žiaden problém s vírusom... Zato s ICQ sa furt síri neaký vírus... Mna FB upozornil že sa mi niekdo snažil nabúra do profilu, že aby som si zmenil heslo radšej, tak som to urobil, tak si myslím, že FB je velmi dobrá vecička, aj ked nič sa nemá preháňa, ja to mám poväčšinou len tak zapnuté na pozadí, a ked tak s niekym chcem pokeca tak to už teraz využívam len nato, volakedy som tam drtil vela hier
Ale ako sa hovorí, milion ludí milion chutí, každému sa lubi niečo iné 
http://youtu.be/22gUYhzG3iI

http://youtu.be/22gUYhzG3iI
(\__/)
(+'.'+)
(")_(")
(+'.'+)
(")_(")
- xlukas.cz
- Smart ACE
zajimave, ze icq pouzivam vic nez 10 roku a zadny vir sem pres neho nikdy nechytl a to sem byl pred 5 rokama par roku bez antiviru uplne a nic sem nechytil.
oni ty viry se do pocitace vetsinou neinstaluji sami. on si je tam nainstaluje uzivatel sam. s pocitacem je to stejne jako s autem. kdyz ho ridi blb, tak auto zlilkviduje za kratkou dobu. za celou dobu pouzivani pocitace, coz je asi 16 roku sem ho mel zavirovany asi trikrat. dvakrat jsu si vedom toho, ze sem si tam ten vir nainstaloval
. jinak otazka viru u me byla aktualni hlavne v pocatcich. posledni dobou uz pouzivam jen overene programy a i na internetu se pohybuju vetsinou porad na stejnych strankach.
je mne lito lidi, kteri se s pocitacem uci delat a neovladaji ho dokonale nebo v nekterych vecech si nejsou jisti. to se potom tezko cokoliv dela. hlavne vyskakujici hlasky jsou pro ne matouci. casem se pred nema obrni a v ten okamzik nastava riziko, ze neco odkliknou co nemaji.
nepochopil sem, proc davaji do hlasek tlacitka ok a storno. snad vseci lidi co znam, tak ty hlasky rusi krizkem, protoze nevi co s tim a mysli si, ze krizek je spasitel a vyresi vsecko. on jednou nekdo pouzije opacny postup. chcete-li pokracovat kliknete na storno (= funkce krizku), pokud chcete operaci ukoncit, kliknete na ok. a bude to ...
oni ty viry se do pocitace vetsinou neinstaluji sami. on si je tam nainstaluje uzivatel sam. s pocitacem je to stejne jako s autem. kdyz ho ridi blb, tak auto zlilkviduje za kratkou dobu. za celou dobu pouzivani pocitace, coz je asi 16 roku sem ho mel zavirovany asi trikrat. dvakrat jsu si vedom toho, ze sem si tam ten vir nainstaloval

je mne lito lidi, kteri se s pocitacem uci delat a neovladaji ho dokonale nebo v nekterych vecech si nejsou jisti. to se potom tezko cokoliv dela. hlavne vyskakujici hlasky jsou pro ne matouci. casem se pred nema obrni a v ten okamzik nastava riziko, ze neco odkliknou co nemaji.
nepochopil sem, proc davaji do hlasek tlacitka ok a storno. snad vseci lidi co znam, tak ty hlasky rusi krizkem, protoze nevi co s tim a mysli si, ze krizek je spasitel a vyresi vsecko. on jednou nekdo pouzije opacny postup. chcete-li pokracovat kliknete na storno (= funkce krizku), pokud chcete operaci ukoncit, kliknete na ok. a bude to ...
SMART MC01 0,8 CDI Pure
2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km)
http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279
SCHVÁLENO !!! 

2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km)
http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279

-
no vidíš, a za celý čas čo som ja na FB ani jeden vír sa mi nedostal do PC, a za celý čas čo mám PC, som nemal ani raz problém s PC taký závažný žeby som potreboval preinštalova OS, ako je pravda že nejaké tie trojské kone som mal ale to mi antivirák hned oznámil a v momente som zmazal, ale to je tým že ja zas chodím a browsujem po stránkach, bo ked hladám niečo tak hladám všade, a bohužial sa mi niekde otvorí aj pop up aj ked mám odškrtnuté aby pop up nevyskakoval... Ale zato z ICQ myslím tie víri idú tak... že ked má niekdo z friendlistu zavirený PC, tak to posiela ostaným z friendov ako správu, jediný raz som klikol nato a zistil som že to je vírus, odvtedy upozornujem ludí nato ked mi dojde taká nejaká hatlanina s webovkou že nech si prebehnú PC antivirákom... ale to neni nič, ja neviem čo robí jeden môj kamarát ale už sa na ňom smejem bo toto nemá obdobi aby musel polročne asi 5-8krát preinštalováva OS bo mu padá systém
Samozrejme všetko ale záleží od Antiviráku, od užívatela a v neposlednej rade asi aj trošku od browsera... ja neviem ale mne sa zatial osvečil Explorer, nikdy som nemal žiadne problémi s ním, všetko fičí jak má...
Ale múdro hovoríš, aj tak je to najviac sposobom OVLADANIA to je v PRVOM rade, ked niekdo nevie, tak nech sa nedivý

Ale múdro hovoríš, aj tak je to najviac sposobom OVLADANIA to je v PRVOM rade, ked niekdo nevie, tak nech sa nedivý

(\__/)
(+'.'+)
(")_(")
(+'.'+)
(")_(")