Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tak se nám u pidivozítka vyskytla stejná chyba - svítí kontrolka vot érbegů. Ale já v židlích žádný nemam - jenom ve volantu a u spolujezdce. Takže bordelem pod sedačkou to asi nebude. Netušíte něgdo čim ještě to může bejt ? Rosvítilo se to po jednom nastartování. Kde má pidivozítko čidlo vot érbegů ?
Defynytyvně bez Smartu.
Toyota 4runner 1. Gen
a 2 malý ségry Toyoty RAV4 1. a 2. Gen
I když to dáš do servisu tak to nejdřív jenom smáznou a budou čekat jestli se to objeví příště znova, někdy se kontrolka sama rozsvítí, smázne se to a pak to je normálně funkční.
no já bych primárně hledal nejdříf chybu v kontaktech, v konektorech. Ale nevim kde je senzor a kde řídící jednotka vot toho, nebo jestli je společná s ECU ?. Na volantu kontakty skontroluju, ale zbytek bych potřeboval zjistit.
Defynytyvně bez Smartu.
Toyota 4runner 1. Gen
a 2 malý ségry Toyoty RAV4 1. a 2. Gen
Jednotka je v kabině ve předu mezi mezi nohama řidiče a spolujezdce, teď teda přesně nevím jestli je na podlaze nebo trochu vejš na nějaké konzoli, ale někde ji tam najdeš.
obvykle je problém v hodnotě odporu. nemám teď u sebe diagnostiku, takže se nemůžu kouknout na hodnoty, ale podle mě to najdeš na internetu. odpoj baterku a proměř odpor na airbagu a pak na kabelovym svazku u počítače, co vede od airbagu.
Tak se mi vyskytl stejny problém :/ Rozsvitila se mi kontrolka airbagu,dojel jsem za panem Rakouským na diagnostiku,on to smazal a kontrolka se znovu rozstvitila...nevíte jak to opravit ? Jestli trosku pohnout se spojem nebo tak něco...vůbec nevim kde se nachazi
Já jsem s tím jezdil půl roku, až do údržby. Sám jsem to nehledal, kvůli diagnostice. Tam mi servisák "pohýbal" s konektory, chybu vymazal a mám dva měsíce pokoj. Akorát že v autor. servisu je to pálka, já to měl za 300, stejně dost za 5 min. práce.