Jarní vymetání výfuků 2011 - vyhodnocení, fotky, názory ...

srazy, propagace, financování
Odpovědět
Gibon
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gibon »

houzar píše:
xlukas.cz píše:jinak hlaska sobotniho dne: nekdo nam snedl testoviny
hlaska sobotniho vecera: prava moravska finska vodka

a jak se ta pravá moravská finská dělá?
http://zlin.idnes.cz/zlodeji-ukradli-st ... zpravy_toi
Zloději vzali všechnu pětatřicetiletou pálenku, kompotů se vůbec nedotkli
:lol: :lol: :lol:

35 let stará pálenka? To je nějaký prošlý zboží, ne? :D
Milí, mladí příchozí. Jsem to nejlepší co Vás na tomto fóru čeká.
Ivojah

JVV Lednice - hodnocení

Příspěvek od Ivojah »

Sraz – byl bezvadný a organizačně podle mně i manželky Jany neměl chybu. Stačilo mít sebou pozitivní náladu ta totiž je předpokladem k tomu, aby se člověk cítil spokojeně. Organizátorům akce Dynovi, Gibbonovi, Xlukasovi nevím kdo další se na organizaci podílel patří poděkování oni přece jenom museli vyvinout iniciativu při organizaci a realizaci této akce nic nepřichází samo na všem se muselo zapracovat. Zúčastnili jsme se jako posádka vozu poprvé – manželka říkala budou tam sami mlaďoši byli jsme příjemně překvapeni, že tam byli mladí ale také starší a ještě starší a se všemi, kteří jsme byli poblíž sebe to vyúsovalo v příjemnou hovorovou komunikaci. Jak je psáno v letáčku „ oslovujeme Tě díky Tvému vozu „ tam se též o věku majitele nehovoří značka Smart je podle mne srdeční záležitost nic jiného v tom asi není.
Též mým přáním bylo se seznámit alespoň rukou podáním s administrátory a moderátory klubu a fóra a to se mi povětšině podařilo k výše jmenovaným ještě přidávám Xlukase, Olii a též velkou příznivkyni klubu Markétu a bylo daleko více tváří které patřily k přezdívkám ve fóru klubu, ale samozřejmě nemám šanci si je napoprvé uchovat v paměti. Chyběl Dyk s manželkou velmi sympatický pár snad někdy příště. Je docela příjemné vystoupit z psané anonymity a vidět se osobně. I když si nedělám nárok aby si pamatovali mne pan farář si též nemůže uchovat v paměti všechny svoje „ovečky“. Jsem velmi rád, že jsem se zúčastnil, jde o poznání té nadšené atmosféry, která každého z nás provázela, ale také mně dělaly radost přesuny našich vozítek mezi obcemi. Ta naše kolona vozidel lidi na chodnících ulic prostě bezděčně fascinovala a provokovala ke spontánnímu mávání bylo na nich vidět údiv i radost z toho co vidí. Prostě barevnost našich autíček a jejich množství v přesouvající se koloně jim zcela určitě evokovalo pozitivní prožitek dne a to se též počítá.
Nu a počasí bylo kouzelné – vyšlo!
V neposlední řadě šlo o naprostou volnost v konání jednotlivce – akce je naplánována vím kam jet a co se zamýšlí pro naplnění času provést a to dává neomezenou volnost členům si rozvrhnout své vlastní další aktivity a případně si sám zajistit ubytování i stravu, ale kdo se někdy i rád nechá opečovávat tak si to užívá to byl s manželkou náš případ. Hovořím o prvním dnu v neděli jsme se ještě zdrželi v zámcích Lednici též skleník a Mikulově. Jistě se nebudu zúčastňovat všech akcí, které vedení klubu pořádá – život nelze za každou cenu dohánět, ale míním se někdy zase a rád připojit to ano. Na dalších srazech přeji všem zúčastněným pohodové chvíle a za ten který jsme absolvovali ještě jednou děkuji!
Trochu mně toto subjektivní osobní hodnocení Lednického srazu kalí ta Xlukasova nehoda – střetu se srncem že se sám nezranil jsem velmi rád, ale co se týče škod, které vyjmenoval tak to nějaký peníz stát bude. Více méně zbytečně když už tak se mělo zvíře držet cesty lesní co?
Xlukasi, tak a je to opraveno co nejdříve a máš opět radost z autíček.
Teď již budu pouze prohlížet fotky tak všem - ahoj.
Markéta
Smart ACE

Příspěvek od Markéta »

Jsem ráda, že jsem se poznali, jen manželku jsem nezaznamenala :D příště, no. Jen se chci zeptat - ten super smártík s tygřím polepem byl tvůj? Protože to byla naprostá bomba !
7. 8. 2009 Smart Fortwo 0,8 30 kw cdi 2000 Jednohubka
23. 12. 2015 Smart Forfour 1,3 2004 Gumídek

Jsou chvíle, kdy ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.
Chorche
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chorche »

nene, tygří polep byl od Křivoklátu :wink:
Defynytyvně bez Smartu.
Toyota 4runner 1. Gen
a 2 malý ségry Toyoty RAV4 1. a 2. Gen
Markéta
Smart ACE

Příspěvek od Markéta »

Tak teď jsem úplně zmatená... :lol: tak čí byl?

Chorche
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chorche »

No byl to starší pár manželů, seděl sem s nima u večeře :wink:
Defynytyvně bez Smartu.
Toyota 4runner 1. Gen
a 2 malý ségry Toyoty RAV4 1. a 2. Gen
Druzeta
Site Admin

Příspěvek od Druzeta »

Markéta píše:Tak teď jsem úplně zmatená... :lol: tak čí byl?
http://www.smart-club.cz/phpBB3/profile ... ile&u=1042
MausX

Příspěvek od MausX »

Tak pokus o panorama. Originál má 18MB a rozlišení 26872x3241Px

Obrázek
SMART MC01 - PULSE 0,8 CDi, Stream Green + Twister Yellow
19.03.2012 -> 119158 Km
19.03.2013 -> 137042 Km
19.03.2014 -> 158642 Km
RavenS.
Smart ACE

Příspěvek od RavenS. »

mne by sa pacilo keby mal kazdy niekde na viditelnom mieste napisanu svoju prezivku... len neviem ci to je realne realizovatelne
Smart Cabrio pure, 0,6 narodil sa 2001, kupeny 2006, momentalne 88000 km, cierno-oranzova
ObrázekObrázek
Smart Coupe passion, 0,6, 2001, strieborna, predany - Kosice :( ale do dobrych ruk :D
Smart Cabrio pulse, 0,6, 2001, cierno-modra, predany oproti na kopec :D
dyno

Příspěvek od dyno »

Kde je ke stažení originál.....? Nebo mi ho pošli.... :wink:
Born stupid ? Try again...
Ivojah

JVV - Lednice

Příspěvek od Ivojah »

Markéto, jestli myslíš černého levharda na přední kapotě tak ten Smart byl můj a jestli platí ta slova o manželce mně tak se příště polepším. Ale jestli jsi mínila jiné spoluúčastníky srazu tak promiň jinak se nic neděje.
xlukas.cz
Smart ACE

Příspěvek od xlukas.cz »

stribrny smartik s cernym nastrikem tygra je jirky38, tak jak rika chorche.
SMART MC01 0,8 CDI Pure
2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km)
http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279
:lol: :arrow: SCHVÁLENO !!! Obrázek
Obrázek Obrázek
MausX

Příspěvek od MausX »

Tak teda kdo má zájem o originál te panoramy tak a stahuje zde

Objeví se normálně stránka a standartně pravým tlačítkem na tu fotku a uložit jako.
SMART MC01 - PULSE 0,8 CDi, Stream Green + Twister Yellow
19.03.2012 -> 119158 Km
19.03.2013 -> 137042 Km
19.03.2014 -> 158642 Km
Markéta
Smart ACE

Příspěvek od Markéta »

Hm, tak teď jste mě dokonale zmátli. Smártík, co myslím, měl vpředu tygří obličej. Oči vedle světel. Miluju tygry, takže se mi to zalíbilo. Ale možná to byl levhart :lol: Příště se budu chodit důsledně seznamovat s každou posádkou vozu. Mmch, to, že jsem Chorcheho a Andy upozorňovala na nesvítící světlo, mi taky došlo až včera 8)

kimby

Re: JVV Lednice - hodnocení

Příspěvek od kimby »

Ivo Hnilica píše:Chyběl Dyk s manželkou velmi sympatický pár snad někdy příště.
Děkujeme, že jste si na nás vzpomněli :-)

Také nás mrzí, že jsme se nezúčastnili a to naprosto poprvé, minulý rok byl alespoň Dyk sám, jelikož se nám narodila dcerka, ale utekl už nějaký ten měsíc, oslavila 1. narozeniny a už je to lepší ohledně hlídání, přesto jsme si ještě netroufli odjet na úplně druhou stranu republiky na celý víkend.

Proto poprvé nebyl Dyk součástí organizačního týmu a trochu si odpočinul od této, někdy dost nevděčné práce. Přesto jsme se vrhli do akce, kterou spolu pořádáme, bude to sraz postavený zase trošku na jiném základu.

Věřím, že se tímto zase aktivně zapojíme, v rámci možností, času a těším se po delší odmlce na fajn smártí kamarády.

ps: váš příspěvek vystihl podstatu srazu, hezky napsané
Mám co mám a jsem za to ráda
Odpovědět