Kdo, koho a kde potkal
- Jurko
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
vcera sme si vyrazili s RavenS. a Ďurim do mesta, a zaparkovali sme v dvoch boxoch objedno odseba.... Medzi nami bola nejaka Octavia. A ked sme sa vratili... ajhla co nas cakalo:

smartcars.club
_F_A_C_E_B_O_O_K/ smart.slovensko web: smartcars.club
smart fortwo coupe 450 0,6 Red, smart fortwo coupe 451 0,8cdi Crystal White, smart forfour 453 Black to Yellow, smart crossblade original 0155
_F_A_C_E_B_O_O_K/ smart.slovensko web: smartcars.club
smart fortwo coupe 450 0,6 Red, smart fortwo coupe 451 0,8cdi Crystal White, smart forfour 453 Black to Yellow, smart crossblade original 0155
- Blanka0600
- Smart ACE
- sultana
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
na Olšanským s NEHODAMA 
Smart Fortwo 450 ScotchGreen+TwisterYellow+Alu Spikeline/Sportline+stainless grill+double-pipe+knight rider
http://sultana.rajce.idnes.cz/Sultana_PROMO/
Smart Fortwo 450 Midnight Blue/Raspberry Fizz+Starline
VW Golf R-line, 2.8 V6, Wolfsburg Edition
VW Touran, 1.6TDi, B&W AtrDeco Graffiti
http://sultana.rajce.idnes.cz/Sultana_PROMO/
Smart Fortwo 450 Midnight Blue/Raspberry Fizz+Starline
VW Golf R-line, 2.8 V6, Wolfsburg Edition
VW Touran, 1.6TDi, B&W AtrDeco Graffiti
-
Stepa
-
Blanka
Dnes okolo 10.00 hod v Resslově ulici ,směr centrum černý 451,pražská značka-řídil ho pán.byla jsem tam jako chodec tak žádné zdravení nebylo.
Jednou jsem takhle zdravila paní v úplně stejném Smartovi jako mám ,já.Stálá vedle nás na křižovatce,prostě jsem se neudržela jakou jsem měla radost a ona si o mě asi myslela že jsem cvok.Jediná chyba byla že jsem jela v Seatu a tak asi nechápala ,která bije.
Jednou jsem takhle zdravila paní v úplně stejném Smartovi jako mám ,já.Stálá vedle nás na křižovatce,prostě jsem se neudržela jakou jsem měla radost a ona si o mě asi myslela že jsem cvok.Jediná chyba byla že jsem jela v Seatu a tak asi nechápala ,která bije.
Také se mi párkrát stalo, že jsem zuřivě blikal na protijedoucího Smarta. Také si asi myslel, že jsem blázen, jel jsem ve fordu. Ale asi nejsme sami, co takhle zdraví.Blanka píše:Dnes okolo 10.00 hod v Resslově ulici ,směr centrum černý 451,pražská značka-řídil ho pán.byla jsem tam jako chodec tak žádné zdravení nebylo.
Fortwo 0,8 cdi 2002