Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ahojte
Plánujem kupi pre seba alebo pre priate¾ku Smartíka. Moje požiadavky na auto sú nasledovné: automatická prevodovka (keďže mám auto s automatom a zvykol som si nato), nízka spotreba (terajšie žere vzh¾adom na môj plat ve¾a ), možnos zaparkova všade (s kombíkom je to ažké). Auto potrebujem na denné jazdenie po Bratislave do roboty a spä (11+11km), aspoň raz mesačne na záhorie (150km tam a spä) a aspoň raz ročne na východ (1000km tam a spä). Tak vážení, oplatí sa mi kupova Smarta vzh¾adom na moje požiadavky? Ak áno, tak akého mi odporúčate? Benzín? Diesel? Jedine čo ma odrádza od kúpy je fakt, že Smart je dvojmiestný a do kufra ve¾a nenaložím... Preto rozmýš¾am aj nad autami ako VW Lupo, Renault Twingo atď. Ďakujem za rady.
Fajn, tak s kufrom ste ma presvedčili. Benzín, či diesel? A čo sa týka náhradných dielov a servisovania, je to ok? Sú smarty kazové? Aspoň nejaké konkrétne typy?
prece ti to sem nebudeme vsecko vypisovat. musis se taky trochu sam snazit
a samozrejme tady uz je tolik temat, kde se nekdo ptal a dotazoval, ze kdyz si je prectes, tak tam najdes odpoved snad na kazdou tvoji otazku a pokud tam ta odpoved nebude, tak ti ji urcite zodpovime.
a pokud bys nechtěl kupovat na Slovensku, ale nechat si dovézt na zakázku auto podle přání z Německa, kde je větší výběr a obecně kvalitnější auta s originálními kilometry, tak se mi klidně ozvi na info@smart-dily.cz
Pokud mi do mailu napíšeš nějaké podrobnosti (např. jakou chceš výbavu, ročník, kolik máš rozpočet atd...), mohu ti poslat pár vzorových nabídek, co se dá sehnat.
WWW.SMART-DILY.CZ
Kompletní služby okolo Smartů
Individuální dovoz z Německa, diagnostika, servis, náhradní díly, vrakoviště, příslušenství, povinné ručení ...
prece ti to sem nebudeme vsecko vypisovat. musis se taky trochu sam snazit
a samozrejme tady uz je tolik temat, kde se nekdo ptal a dotazoval, ze kdyz si je prectes, tak tam najdes odpoved snad na kazdou tvoji otazku a pokud tam ta odpoved nebude, tak ti ji urcite zodpovime.
Greg píše:a pokud bys nechtěl kupovat na Slovensku, ale nechat si dovézt na zakázku auto podle přání z Německa, kde je větší výběr a obecně kvalitnější auta s originálními kilometry, tak se mi klidně ozvi na info@smart-dily.cz
Pokud mi do mailu napíšeš nějaké podrobnosti (např. jakou chceš výbavu, ročník, kolik máš rozpočet atd...), mohu ti poslat pár vzorových nabídek, co se dá sehnat.
Ahoj. No aktualne to bude asi iba buduci rok, ak sa mi postasti v biznise, tak mozno uz tento. Dokladne si to premyslim a rozhodnem ci si auto kupim na Slovensku alebo na dovoz. Diky za info.