Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ahoj,mám dotázek spíše na administrátory a kdo tuto stránku čte. A to hlavně zda nebudu ukamenován. Je možné se registrovat na toto fórum i když momentálně nemám žádné vozidlo Smart a zvažuji zakoupení ve výhledu 2 - 3 let??
Narazil jsem na toto fórum čistě náhodou a začal jsem ho pročítat co je volně dostupné a nějak se mi to malé vozidlo Smart začalo líbit.A to hlavně na ježdění do práce.U továrny se na směnu se sjede tolik aut,že pokud není člověk před směnou alespoň o 1 hod dříve na parkovišti tak není možné pak zaparkovat.Nemluvě o větších vozech.
Max_1_Hanz_z_Východních_Čech
Ahoj," kuher " jsem z Rychnova nad Kněžnou. Ano,včera tady projížděly Velorexy a staré motocykly typu Jawa. Jelo jich poměrně dost.Mají tady spanilé jízdy po okolí. Mám v plánu zakoupení Smarta,ale manželce je to zatím trochu proti srsti.Prý to je pro rodinu malé auto.Mám zatím Felicii,ale náhodou jsem narazil na toto fórum a jak jsem psal v minulosti tak při pročítání fóra se mi Smart zalíbil a nějak mi přirostl k srdci.Ale mám zatím obavu ze smarti nemoci a ,že při jakékoliv opravě se musí demontovat celá zadní strojovna s nápravou.Jednoduše řečeno,bydlíme v paneláku a opravy na silnici na parkovišti jsou trochu složitější a peněz také není nazbyt.
Smart jako druhé vozidlo do rodiny perfektní, samozřejmě, musíš si koupit auto, co ti bude sloužit a ne, do kterého budeš jen vrážet. Hodně štěstí při výběru. Zkus se domluvit s někým z okolí, jestli by nebyl ochotný ti udělat ukázkovou jízdu, manželka pak nebude proti
A v případě, že bude tvůj projekt manželkou "schválen" a budeš chtít za své peníze rozumné auto a né nějakou "herku" z českého bazaru, dělám na zakázku dovozy Smartíků z německa
WWW.SMART-DILY.CZ
Kompletní služby okolo Smartů
Individuální dovoz z Německa, diagnostika, servis, náhradní díly, vrakoviště, příslušenství, povinné ručení ...