Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Já mám třeba zelené. ( jak jsem nečekaně zjistila ). Měli by mít menší propustnost a lepší ochranu před sluncem. V praxi to ale nefunguje prostě se vyrábí takhle.
otázkou je proč to chceš sundat? a normálně to drží na pérkách, zatáhnout dovnitř, zbytek musíš sundat stínítka a taky pak zatáhnout ale kvůli výměně okna se to nedělá.
Raději si vyber někoho, kdo Tě nechá koukat se pod ruce. Už jsem viděl i špatně zalepená okna. Např, když nasazovali bauset na sklo, tak ho natáhli k jedný straně, takže potom neseděla guma v zatáčce v dolním rohu okna a byla tam hloupá škvíra (i když okno asi těsnilo), ta shrnutá guma pak přebývala v horním rohu, takže tam se guma snažila odstávat - úspěšně.
Mě když lepil okno, tak ho málo zamáčkl na horní straně, takže guma (bauset) nedosedala na střechu, byla tam malá škvíra. Že jsem byl u toho, tak jsem mu to mohl říci a okamžitě to dotlačil, takže mám okno hodně dobře nalepené (100 % to stejně není).