Jo, o hovadech jsem n?co brumlal v?era kdy? jsem dotahoval spojku na hadici od mezichladi?e u motoruhouska píše:M? ani ne?ekl a? si to srovn?m jen n?co prohodil o hovadech nebo tak n?co.STK Motol nem? chybu.
Intercoler
- Jirka P
- Smart ACE
Intercoler
Vaše problémy hravě vyřeší naše - vodíková bomba!
- Jirka P
- Smart ACE
P?esn? tu, doporu?uju ob?as zkontrolovat, j? jsem se podivoval, ?e mi to ?ere p?l litru oleje na p?t tis?c, tak jsem to te? pozoroval a vypozoroval kudyma mi ut?k?. Ono to toti? nebylo moc patrn?, olej skap?val po hadici p??mo na ?ebra chladi?e a odpa?oval se, tak?e mi to nenech?valo skvrnu pod autem. 
-
Jiri Janacek
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
No proto, u? jsem myslel, ?e mi budete tvrdit, ?e je to chladi? oleje. Je to chladi? vzduchu. Stla?ov?n?m vzduchu ( turbem ) roste teplota vzduchu, co? sni?uje v?kon. Proto je tam ten chladi?. Vzduch t?m chladi?em projde a ochlad? se. Motor pak nas?v? studen?j?? vzduch a l?p jede. V l?t? v parnu je v?kon motoru men?? ne? t?eba ve?er, kdy? se ochlad? a nebo o proti zimn?.
Tuhle obj?mku zaolejovanou nem?m, m?m ale mastn?j?? tu trubku co je s?n? p??mo z filtru k turbu. Jsem n?kde ?etl ?e kdy? je turbo v ?udu, m??e se chladi? vzduchu - intercoler zaplnit olejem. Pak to mus? z?konit? p?estat jet asi.
Tuhle obj?mku zaolejovanou nem?m, m?m ale mastn?j?? tu trubku co je s?n? p??mo z filtru k turbu. Jsem n?kde ?etl ?e kdy? je turbo v ?udu, m??e se chladi? vzduchu - intercoler zaplnit olejem. Pak to mus? z?konit? p?estat jet asi.
- Jirka P
- Smart ACE
I podle technika z mercedesu se tam ten olej dost?v? p?es ulo?en? h??dele v turbu, to dostate?n? net?sn?, tak?e ten v?skyt oleje je vysoce re?ln?. Hlavn? p?i vysok?ch ot??k?ch to tam p?kn? te?e... Tak?e kdy? jsem m?l tu obj?mku volnou, tak to pr? je norm?ln? ?e tamtudy te?e. Tuhle informaci m?m ze dvou zdroj?.
-
Fireblaid
neni to n?jak m?lo t?ch 100 a? 500ot/min ? co sem teda zjistil tak Smar?asovo turbo to?? a? 280 000 ot...... jinak s t?m ?nikem oleje do intercooleru je to dost nebezpe?n?... kdy? se tam olej nahromad? tak to chytne a motor vylet? do ot??ek a? se p?eto?? a cel? se to potk?
doporu?uje se to chc?pnout p?es rychlost ..... oto?en? kl??kem nepom?h?.... ob?as se to stane u n?s na servise ... to jsou pak historky 
Fireblaid píše:neni to n?jak m?lo t?ch 100 a? 500ot/min ? co sem teda zjistil tak Smar?asovo turbo to?? a? 280 000 ot...... jinak s t?m ?nikem oleje do intercooleru je to dost nebezpe?n?... kdy? se tam olej nahromad? tak to chytne a motor vylet? do ot??ek a? se p?eto?? a cel? se to potk?doporu?uje se to chc?pnout p?es rychlost ..... oto?en? kl??kem nepom?h?.... ob?as se to stane u n?s na servise ... to jsou pak historky
taky za??n?? chlastat?
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail