Četl jsem tady pár problémů o tom, že SMARTík nestartuje, ale přesně jsem nenašel odpověď na to co by to mohlo být u mě, respektivě u mé přítelkyně.
Auto začalo blbnout a to tak, že za studena motor krásně naskočí jako nový, pak se někam přejede, vypne a znovu nastartuje a třeba taky v pohodě, ale další startování už nejde. Na displeji se nejdříve zobrazí klíček, jako značený imobilizer, ale při pokusu o deaktivaci, se místo klíčku na displeji zobrazí Jedna čárka. Při otočení klíčkem se rozsvítí všechny ikonky displej začne blikat a na displeji je ta čárka. Pokud nechám auto nějakou dobu v klidu zase opět nastartuje, v MB v Praze, mi doporučili odpojit baterku, jednou se to povedlo hned, že to po odpojení naskočilo, ale teď se musí počkat třeba 20 min aby auto znovu nastartovalo. Nevíte čím by to mohlo být? Za studena se to nikdy nestalo, vždy když se stím ujelo několik kilometrů a po druhém nebo třetím se to děje pravidelně.
EDIT: Dnes auto stálo 2 dny v garáži, bez jízdy a hned tam naskočila čárka. Naběhly kontrolky, ale jinak bylo absolutní ticho. Vypojil jsem a zapojil baterku (opět sem volal do MB) a to samé, stím akorát, že když sem otočil klíčkem to dvakrát zapípalo. Ale smartík pořád nejede