Vtipy
- Chorche
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
Ale dyš uš se bavíte vo tý kriminální ústředně, sem se mrk na hledaný vosoby a sice tam nenašel ani Kolomana ani Aldára, ale zato sem našel tohodle pána http://www.policie-cr.cz/1762-lochar-petr.html a uvědomil si, že šveskám zdrhnul na fichtlu kolem světa

Defynytyvně bez Smartu.
Toyota 4runner 1. Gen
a 2 malý ségry Toyoty RAV4 1. a 2. Gen
Toyota 4runner 1. Gen
Houzar:
převzato odjinud: vzhledem k tomu,že běžné střelivo 9 mm Luger je levnější než vejce,tak se eurokomisaře vyplatí střílet než po nich házet vejce- jo to je ta ekonomika.
Nejste nahodou dusevne spjati?

převzato odjinud: vzhledem k tomu,že běžné střelivo 9 mm Luger je levnější než vejce,tak se eurokomisaře vyplatí střílet než po nich házet vejce- jo to je ta ekonomika.
Nejste nahodou dusevne spjati?
ForTwo 450/2003 - 700ccm /Benzin + LPG / hlavne zimni provoz
ForTwo 453/2015 - 999ccm /Benzin (prozatim
)
ForTwo 453/2015 - 999ccm /Benzin (prozatim
-
Martin Braun
- Blanka0600
- Smart ACE
-
Martin Braun
Krásná dívka ve velmi těsné kožené sukni čeká na autobus. Jenomže, když
přijede autobus, zjistí, že sukně je tak úzká, že ani nezdvihne nohu,aby mohla nastoupit. Sáhne rukou dozadu a kousek rozepne zip. Ale sukně pořád drží stejně a nepovolí. V panice sáhne znovu dozadu a rozepne zip ještě víc,ale sukně pořád nic. Všichni lidé se dívají, tak dívce je to už nepříjemné, tak sáhne znovu dozadu a zip rozepne až do konce. Vtom cítí, jak ji nějaký muž zezadu chytne za boky a vyzdvihne ji do autobusu. Dívka se naštve, otočí se k muži a začne mu nadávat: Co mě tady člověče osaháváte? Vždy se ani neznáme!
A chlap na to: No,vzhledem k tomu, že jste mi už 3x rozepla poklopec, tak jsem si myslel, že už jsme přátelé.
přijede autobus, zjistí, že sukně je tak úzká, že ani nezdvihne nohu,aby mohla nastoupit. Sáhne rukou dozadu a kousek rozepne zip. Ale sukně pořád drží stejně a nepovolí. V panice sáhne znovu dozadu a rozepne zip ještě víc,ale sukně pořád nic. Všichni lidé se dívají, tak dívce je to už nepříjemné, tak sáhne znovu dozadu a zip rozepne až do konce. Vtom cítí, jak ji nějaký muž zezadu chytne za boky a vyzdvihne ji do autobusu. Dívka se naštve, otočí se k muži a začne mu nadávat: Co mě tady člověče osaháváte? Vždy se ani neznáme!
A chlap na to: No,vzhledem k tomu, že jste mi už 3x rozepla poklopec, tak jsem si myslel, že už jsme přátelé.
Smart fortwo coupé 62kW NightOrange 2011
Policajti vidí, jak sedlák dojí krávu, která přitom pije z vědra vodu.
Tak ji koupí a říkají si, jaký je to prima kauf, pije vodu, dojí mléko.
Zavedou ji k rybníku, jeden ji strká hlavu do vody a druhej dojí.
Jenže krávu to dusí, tak posere toho, co dojí.
A ten na druhého volá: "Dej jí hlavu vejš, nasává bahno!!!
SMART For two 98
skype - vrbalka
skype - vrbalka
- Chorche
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
Baví se tři ženy
Němka
Francouzka
Češka
Němka povídá: tak jsem zahlásila, že už neperu.....týden nic nevidím, dva týdny, no a třetí týden vidím, jak manžel pere........
Francouzka povídá: to já jsem zahlásila, že už nevařím.....týden nic nevidím, dva týdny, no a třetí týden vidím, jak manžel vaří.......
Na to Češka povídá: jsem zahlásila, že už neperu a nevařím, že nejsem služka.....týden nic nevidím, dva týdny nic nevidím, no a teď třetí týden už vidím na jedno oko.............
Němka
Francouzka
Češka
Němka povídá: tak jsem zahlásila, že už neperu.....týden nic nevidím, dva týdny, no a třetí týden vidím, jak manžel pere........
Francouzka povídá: to já jsem zahlásila, že už nevařím.....týden nic nevidím, dva týdny, no a třetí týden vidím, jak manžel vaří.......
Na to Češka povídá: jsem zahlásila, že už neperu a nevařím, že nejsem služka.....týden nic nevidím, dva týdny nic nevidím, no a teď třetí týden už vidím na jedno oko.............
Defynytyvně bez Smartu.
Toyota 4runner 1. Gen
Toyota 4runner 1. Gen
- ropak_2008
- Chorche
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
Malý cigán s mamou vari v kuchyni, vopcha hlavu do múky a vravi: Aha, mama, ja som biely. Mama mu jednu jebne a povie mu: Chod sa ukáza otcovi. Príde za otcom a vraví mu: Pozeraj, otec, ja som biely . Otec mu tiez jednu jebne a pošle ho za dedom. Príde malý cigán k dedovi a hovorí mu: Aha, dedo, ja som biely. Dedo mu tiež jednu prijebe a ešte k tomu ho kope do prdele..... Potom sa vráti spä do kuchyne a mama sa ho pyta: No, ako sa ti paci byt bielym ? A malý cigán jej odpovie: Som 7 minút biely a už vás kurvy cigánske neznášam!"
Defynytyvně bez Smartu.
Toyota 4runner 1. Gen
Toyota 4runner 1. Gen
-
Martin Braun
- Blanka0600
- Smart ACE