Pozrel by som najprv len tak by ocko na volant. Ak je velmi zosuchany, ale velmi, tak to asi velmi nebude zodpovedat tym 75 000 km, to iste to je aj s calunenim sedaciek. Ak su zpsuchane, treba sa zamerat na to, ci ma vazne 75 000 nabehane. Moj mal nabehane tak, ako som videl na kilometrovniku, ale boli na nom potahy. Kedze smart ma krasne sedacky chcel som ich dat v lete dolu a ked som ich dal dole, soferovo sedadlo bolo cele zajekabatene nejakym sajrajtom

cize aj na toto pozor. Cekol by som aj tesnenie okien. Pozrel by som sa na pneumatiky. Ak su na jednej strane viac zjazdene ako na druhej, moze byt problem v geometrii kolies a treba to dat dokopy. Pri jazde by som sa zameral na piskot turba, ci ho velmi nie je pocut, skusit prejst po mensom vymoli, ci su tlmice ok a ci riadenie je v poriadku. Vsimal by som si aj farbu plechov, pri smarte vlastne plastov, ci sa nejako odtien nelisi. je toho vela, ale clovek nedokaze mysliet na vsetko, jedine ak si to napises na papier a budes si skrtat vsetky veci, co potrebujes skontrolovat