Kontrolka dobíjení
-
Lucifukk
Kontrolka dobíjení
Zdravim Vas
Mam problem SMART MC 600T 125000km rv. 99 svieti mi kontrolka dobijania
alternator je vymeneny na stolici dobija tak ako ma zalozili sme ho do auta a zas kontrolka neviem si dat rady ... baterku stiahne za noc dole ... ale paradox obcas dobijanie zhasne a na motore pocut pokles otacok a zacne dobijat.... neaka rada ???
Mam problem SMART MC 600T 125000km rv. 99 svieti mi kontrolka dobijania
alternator je vymeneny na stolici dobija tak ako ma zalozili sme ho do auta a zas kontrolka neviem si dat rady ... baterku stiahne za noc dole ... ale paradox obcas dobijanie zhasne a na motore pocut pokles otacok a zacne dobijat.... neaka rada ???
-
Lucifukk
alternator bije potom zrazu prestane bit potom skusil som odpojit baterku ked bolo nastattovane a zacalo bit ... je to rozne ale ked baterku neodpojim tak ju stiahne uplne ....DYK77 píše:Alternátor vybije přes noc baterii ? A proudy do něj tečou na statorové vinutí, nebo dochází k neustálému buzení rotoru ?
- xvo
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem ho zase přechválil. Nádherně šlapal a cestou z Turnova se mi rozsvítila kontrolka dobíjení. Zkusil jsem zastavit, vypnout klíček, malou chvilku po nastartování nic a tak po půl minutě jízdy se rozsvítila opět. Dnes ráno to samý, navíc odvaha na cestu do práce klesla, když jsem si uvědomil , že i hůř svítí. Bojím, bojím, že altík. Mohla by to být baterka? Je stará, ale předpokládám, že pokud by motor s altikem běžel, mělo by auto svítit normálně. Nebo ukostření? Kde je ukostření motoru, altíku a jak se k nim dostat?
Pokud je špatnej alternátor respektivě regulátor na alternátoru tak po nastartování kontrolka dobíjení zhasne a rozsvítí se až po chvíli.Alternátor nemá ukostření, mtor je ukostřen přes kabel mezi zadním čelem a hadicí co vede od vzduchového filtru k turbu.
Na vyndání alternátoru se musí povolit zadní nrám s motorem od karoserie,jinak se tam nedostaneš.A pozor na lanovod ruční brzdy, ten se musí předtím uvolnit.
Na vyndání alternátoru se musí povolit zadní nrám s motorem od karoserie,jinak se tam nedostaneš.A pozor na lanovod ruční brzdy, ten se musí předtím uvolnit.
A co remen? Neklouze, nepraskl? Taky by to mohly byt uhliky.
http://www.evilution.co.uk/index.php?id=651
http://www.evilution.co.uk/index.php?id=651
ForTwo 450/2003 - 700ccm /Benzin + LPG / hlavne zimni provoz
ForTwo 453/2015 - 999ccm /Benzin (prozatim
)
ForTwo 453/2015 - 999ccm /Benzin (prozatim