nefunhuje klic, prosim o radu
-
alexcaj
nefunhuje klic, prosim o radu
Zdravim Vsechny milci Smartu, mam rad sve auticko ale prihodila se mne jedna nemila vec, najednou prestal mne funhovat klic, ve smyslu dalkoveho ovladani, myslel jsem , ze bude baterka, ale po vymeneni baterky situace stejna, tak ze auto jen stoji na miste
poradte prosim jak mam postupovat. Dekuji moc , Alex z Teplic
Na diagnostiku a znova naprogramovat. Sice nevim jestli ma diagnostiku, ale pobliz Teplic je MataBrabus ktery se Smarty zabyva.
tel: 777015103 MARTIN
email: subrtak@atlas.cz
tel: 777015103 MARTIN
email: subrtak@atlas.cz
ForTwo 450/2003 - 700ccm /Benzin + LPG / hlavne zimni provoz
ForTwo 453/2015 - 999ccm /Benzin (prozatim
)
ForTwo 453/2015 - 999ccm /Benzin (prozatim
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
Mám dojem že MataB dělá jen železo. S naprogramováním klíče jsem musel do Prahy, ale dojel jsem tam díky tomu, že mám druhý náhradní klíč. Je totiž nutné zajet na kalibraci klíče Smartem, ke kterému se klíč má kalibrovat. Bez funkčního náhradního klíče se autem po vlastní ose do servisu člověk nedostane.
Návštěva Mercedesu v Praze není bezpodmínečná, kalibrovat se dá i v jiném servisu, který to umí. Nejblíže Teplic je např MB Ústí Nad Labem, zkus tam zavolat.
Návštěva Mercedesu v Praze není bezpodmínečná, kalibrovat se dá i v jiném servisu, který to umí. Nejblíže Teplic je např MB Ústí Nad Labem, zkus tam zavolat.
-
alexcaj
Dekuji Vam za rady,Druzeta píše:Martin má diagnostiku.
u mne se stalo kouzlo, ze z niceho nic, zacalo to funhovat, tak nevim cym to mohlo byt, mozna zmenou pocasi
-
alexcaj
-
MATA BRABUSJ