Česká kancelář pojistitelů

Náhradní díly, servisy, kontakty ...
Odpovědět
Druzeta
Site Admin

Příspěvek od Druzeta »

Poslal jsem email do té inkasní agentury že vymáhají neexistující dluh a že jestli v tom budou dál pokračovat tak že se vědomě dopouštějí podvodu, tak inkasní agentura už odpověděla že s vymáháním pohledávky končí.
ČKP jsem napsal že jim nic nedlužím a že vůči nim nemám žádnou povinnost posílat jim výpisy z centrálního registru vozidel, tak mi napsali a napíšu čestné prohlášení že s těma autama nemám nic společného a že případ ukončí.
Kašlu na ně a si to daj k soudu kdo prohraje tak aspoň zaplatí soudní poplatky, problém ale je že nejprve podají žádost o vydání elektronického platebního rozkazu a tam je poplatek jenom 300,-, tak jim žádnou škodu nezpůsobím.
kuher
Smart ACE

Příspěvek od kuher »

Můj soused provozuje asi SEDM!!! vraků, běžně jezdí se třemi. Ani jedno nemá technickou a má na nich SPZ, UOD3080, 3E24442, SYC6457. Všichni to vědí a nikdo nic neudělá, protože to je socan a nevyrazili by z něho ani dech. Dokonce jsem viděl a to více krát, že řídila i jeho dcera, která je zbavená svéprávnosti. Na něj by platil leda ten pojízdný lis. :twisted:
Fortwo 0,8 cdi 2002
Zvoník
Kontaktovat uživatele:

ČKP ?

Příspěvek od Zvoník »

Zdravím všechny postižené, našimi pány soudruhy podvodníky ČKP a speciálně nechvalné známé České pojišovny všeho. Kdo u ní ještě tvrdnete s nějakou pojistkou, tak od ní rychle pryč! Jsou to tuplovaní grázlové v klientských vztazích! - To jsou moje osobní zkušenosti s Českou pojišovnou v ,,demokratické" zemi. Přidám proto jeden zážitek se Smartem a co následovalo po dvou letech, od začátku mého vlastnictví Smarta, právě od ČKP!
Smartíka jsem koupil ve velmi slušném autobazaru v Čakovicích v roce 2010 na podzim a pojistil hned u Triglavu, nebo mám z dřívějška silnou nedůvěru k České. Tu jsem totiž okamžitě při koupi zamítl. V únoru 2011 mi ho zaparkovaného naboural jeden blbec před obchodem Penny v Letňanech, kde to odnesl můj zadní blatník, přičemž byl viník na místě přistižen. Byl to nějaký pan Lach s červenou Fábií. Následovala výměna iniciálů a zápis o přestupku a informování jeho pojišovny, což byla naneštěstěstí Česká pojišovna! Od České jsem dostal zprávu, že odmítají škodu plnit, že nedostali od pana Lacha zprávu, že někoho (mě) poškodil. Zavoláním panu Lachovi jsem později zjistil, že přišel o bonus u své České pojišovny za to, že mě prý poškodil, což je logické. Ale mně i za těchto okolností skutečně tato pojišovna odmítla, po obsáhlé komunikaci se mnou, opravu plast. blatníku hradit a dodnes mám prd... Čas běžel a v roce 2012 na podzim jsem dostal od ČKP výzvu k zaplacení nezaplaceného pojistného z povinného ručení u České pojišovny za Smarta za léto 2010, kdy Smart ještě nebyl můj a byl uložen v bazaru. Vůbec je nezajímalo, že jsem majitelem Smarta až od doby, kdy je pojištěn u Triglavu. Následovaly výhrůžky soudem za odmítnutí platby i s penále za zprodlení a na závěr možnost exekuce na můj účet u České spořitelny.
Prosím Vás, ničeho špatného jsem se nedopustil, všechno mám vždy včas zaplaceno ale tahle MAFIE všech ,,Českejch" zločinců by byla schpna člověka dohnat k psychickému zkratu, kdy prostě pak s chladnou hlavou nabije svou nelegálně drženou zbraň, kterou si předtím za tímto účelem načerno sežene, a půjde ty zmetky postřílet i za cenu, že skončí v kriminále, protože po jejich exekucích je lepší mít střechu kriminálu nad hlavou s vědomím, že mrtvý hajzl už nemůže škodit, než skončit na ulici jako bezdomovec na konci svého produktivního života. Nikdo z těch úředních mizerů si totiž nikdy neuvědomí, že v lidském zoufalství, do kterého ho naženou, protože cítí kořist, se může odehrát to, že lidé se začnou bránit a mstít takovým způsobem, jaký jim dává tato demokratická společnost ve své nespravedlnosti, když právní systém nechrání slušného občana a JE to dokonce zakotveno v pojišovnictví specielně u zločinecké
České pojišovny.
Nemám počítač, jenom mobil.
A nemám velký auto. Smartík zváný Borůvka z Řípu zahynul na poli... Je již nově zastoupen černým Smartkem diesel cabrio pokřtěným Hašlerka!
Druzeta
Site Admin

Příspěvek od Druzeta »

Tak mám nové skutečnosti, už tady mám výzvu na třetí vozidlo (KTERÉ JSEM NIKDY NEVLASTNIL ANI NEPROVOZOVAL) od ČKP, podal jsem několik stížností ČNB, tam odpovídá nějaký automat a jenom k tomu dopíšou jednu, dvě věty, co jsem hledal na netu, tak akorát krejou ČKP a ničím se nezabývají.

Ten jeden případ už měla inkasní firma, té jsem napsal upozornění že žádný dluh nemůže existovat a že pokud ho budou přes mé upozornění vymáhat tak že se vědomě dopouští podvodu, tak inkasní firma to vrátila ČKP, tím jsem myslel že to je vyřešené, ale bohužel ČKP chvíli počkala a poslala tu smyšlenou pohledávku té inkasní firmě znova a té samé.
To jsem zjistil na jejich online stránkách pod č.j., teď jenom čekám až přijde znova výzva od té inkasní firmy a pak jdu na ČKP a inkasní firmu podat trestní oznámení, bohužel jsem našel na netu že Policie i státní zastupitelství veškeré trestní oznámení vůči ČKP odkládá :!:

Pak mi už zbývá jenom čekat až bude soud, jenomže jsem zjistil další problém, že soudce může rozhodnout v můj neprospěch i když předložím jasné důkazy o tom že jejich pohledávka je podvod, prostě si řekne rozhodnu tak a tak a nemusí se nikomu zpovídat.
Odvolání prý není možné protože se jedná o částku do 10t.Kč a u těch se nejde odvolat k vyššímu soudu, jenom k ustavnímu, ale ten může posuzovat pouze jestli nebyla porušena ustava, samotným případem se nezabývá.

Takže můžu vyhrát i prohrát, záleží jak se ten soudce vyspí, případně jestli ho ČKP neuplatí, takhle jsme to dopracovali v tomhle státě, zloděj může okrádat a ještě mu v tom je stát nápomocen.Je to na *blink*
kimby

Příspěvek od kimby »

Tak to je hnus nejvyššího kalibru, fakt je mi z toho na *blink* . Budu držet palce!!!!
Mám co mám a jsem za to ráda
Druzeta
Site Admin

Příspěvek od Druzeta »

Ještě jsem zapomněl napsat že oni i když jim někdo dluží třeba za celý rok, tak to rozkouskují tu pohledávku na několik částek, prostě udělají dlužné období za každých 90dní a k tomu přičtou další náklady, ale vždy to musí být do těch 10t.Kč, aby se dotyčný neměl šanci v případě že soud rozhodne protiprávně tak se proti rozhodnutí soudu odvolat.
Jedná se o takzvanou "bagatelní částku", to je soudní spor o částku do 10t.Kč, tam není možné žádné odvolání kvůli tomu aby soudy nebyly zbytečně zatěžovány, že soudce rozhodl protiprávně nikoho nezajímá.
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Samet 8X/
Obrázek Obrázek
Smart Roadster 45KW [2004]
Zvoník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zvoník »

DYK77 píše:Samet 8X/
Mám-li provést něco jako zpověď, pak se musím přiznat, že já, ač mám povahu poměrně beránčí, tak kdyby někdo nebo něco naplánoval nebo naplánovalo převrat proti těm, co rozložili a rozkradli republiku od roku 89, a s tím zároveň dokázali ozbrojit vzbouřený národ, tak jdu do toho bez rozmýšlení i v mém věku! Jsem veterán s výcvikem hloubkového průzkumu se službou v Rybalkových kasárnách v Kromclu a následně rok u bojováků v Janovicích nad Úhlavou. Janovice jsou původní působiště Kefalína a Černých baronů. To už bylo postaveno. A lidi, když tu srandu čtou, nebo koukaj na film, tak se tomu řehňaj, ale ona to byla všechno pravda o těch jednotkách PTP a já, i když jsme je měli také defacto hlídat, jsem si těch lidí opravdu vážil. Ti, co to po 89 ale rozkradli, nebyli z těch PTP, ale z těch, kteří to všechno už tenkrát řídili v zástěře jako komouši!!! Což je teda maso!
A nemám velký auto. Smartík zváný Borůvka z Řípu zahynul na poli... Je již nově zastoupen černým Smartkem diesel cabrio pokřtěným Hašlerka!
Druzeta
Site Admin

Příspěvek od Druzeta »

Markéta
Smart ACE

Příspěvek od Markéta »

Zvoníku, už jenom to, že tvůj výcvik byl v Kroměříži, mluví za vše 8) ( myslím to dobře, mám radost, jak je ten svět malý). Pěkný den
7. 8. 2009 Smart Fortwo 0,8 30 kw cdi 2000 Jednohubka
23. 12. 2015 Smart Forfour 1,3 2004 Gumídek

Jsou chvíle, kdy ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.
Zvoník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zvoník »

Markéta píše:Zvoníku, už jenom to, že tvůj výcvik byl v Kroměříži, mluví za vše 8) ( myslím to dobře, mám radost, jak je ten svět malý). Pěkný den
Jo, děkuji za projev. Jenže Kroměříž ve mně toho noc dobrého nezanechala, i když město je fakt krásný. Jenže lidi. Lidi mi připadali jako armáda zelených mozků. A to i civilové. V Kromclu bylo totiž velitelství divize a tam absurdně byl nejnormálnější její velitel s generálskou hodností gplk. Maašák. To byl starej fronák z druhý světový s poctivým a spravedlivým myšlením s otcovskymi vlastnostmi. A mladí lampasáci mu ale lezli do řiti... Jenže on měl právě proto radši právě záklaďáky jakoby se cítil, že patří k nim. A to působilo velice podivně za tvrdýho totáče. V době, když jsem tam sloužil, tak právě tento zajímavý člověk bohužel zemřel a my jsme mu byli všichni vojáci na pohřbu.
Za moje Švejkování v prvním roce v Kromclu jsem dostal na druhý rok za trest Janovice. - Všechno u hloubkovýho průzkumu. Jak se říká, že ,,Janovice nikdy více, radši kulku do palice", tak to nebylo tak hrozný, protože tuto posádku dostali za trest vsichni, čili i lampasáci. Jediný, co bylo stresový, tak vědomí, že jsme tam byli první potravou pro Německý kulomety při možném konfliktu. Když se totiž kasárna v Janovicích za Kefalína stavěly, tak ,,někdo" udělal stavební projekt tak, aby z nich byla vidět špionážní vysílačka v Německu - Hoherbogen. Jenže armádní blbosti nedošlo, že je vidět i obráceně, zvláště s mnohem lepší technikou. Takže nepřátelé věděli o nás mnohem lépe, než my o nich! Takže věděli hodně dopředu, co se v kasárnách šustne. - To byly Janovice nad Úhlavou... Dneska jsou prý už zrušený, a kasárna v Kroměříži prý také... Hoherbogen stojí, a co dělá, tak to raděj nevíme.
houzar
Smart ACE

Příspěvek od houzar »

Formule H vysočina

mobil: 724055339
MCC 01 PURE 0,7 benzin
houzar
Smart ACE

Příspěvek od houzar »

Formule H vysočina

mobil: 724055339
MCC 01 PURE 0,7 benzin
Zvoník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zvoník »

Zdravím.
Co se týče pojištovnictví vozidel, tak je v tom nepředstavitelný bordel. Z mé praxe:
Můj Smart Borůvka byl zrušen mnou nezaviněnou nehodou. Byl odhlášen z mé pojišovny Triglav. Mně ho pak hradila pojišovna Allianz - pojišovna viníka. Potud dobře. Jiný Smart Cabrio z autobazaru jsem opět pojistil u Trglavu v domnění levného pojištění, ale nikoli za 1060 Kč jako Borůvka, ale za 3600 Kč! Potřeboval jsem to rychle, tak jsem zaplatil. Nato mi přišla na e-mail nabídka na průzkum levného povinného ručení a já přešel ke Slávii za nějakých 1990 Kč i s pojištěním předního skla. Dal jsem tedy na pobočce Triglavu výpověď z nového povinného ručení u Triglavu a přešel logicky ke Slavii. Peníze šly zpět od Triglavu a stal jsem se klientem Slavie. Nyní mi přišla od kanceláře pojistitelů upomínka, že nemám zaplacené povinné ručení za Smarta (který již nevlastním) u Triglavu včetně sankcí ze zprodlení.. Že prý není jejich povinností zjišovat kdo je jakým klientem jaké pojišovny a co vlastní za auta, a že jejich povinností je jen vymáhat soudně nezaplacené pojistné...
xlukas.cz
Smart ACE

Příspěvek od xlukas.cz »

vtipne by bylo, kdybys jim odpovedel, ze tvoji povinnosti je pouze to, abys mel zaplacene pojistne za auta, ktere provozujes, coz plnis. Soucasne neni tvoji povinnosti platit pojistne za dopravni prostredek, ktery nevlastnis.

nic vic.

ja od tech zmetku taky ocekavam dopis, protoze sem vcera zrusil pojisteni babety, kterou jsem prodal. prodal jsem ji bez smlouvy (zbytecnost) a v pojistovne ze me byla prekvapena, ze ji mam dolozit, ze tu babetu nemam. sem ji rekl, ze sem jim nedokladal ani to, ze ji mam a roky sem jim platil naprosto zbytecne, protoze poslednich 15 roku nevyjela z garaze. po porade s kolegyni smlouvu zrusila a jeste sem dostal cukrove na cestu :-)
SMART MC01 0,8 CDI Pure
2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km)
http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279
:lol: :arrow: SCHVÁLENO !!! Obrázek
Obrázek Obrázek
Odpovědět