Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prosím o pomoc, nevíte o někom kdo by byl ochotný přijet ke mě domů a nakódovat mi klíče? Nemám jak auto odtáhnout a tak mi stojí v garáži. Za nakódování 2 klíčů zaplatím 3000 kč.
Hace píše:Ahoj všem, tohle řeším aktuálně taky. CR 1225 kupuju v ges.cz tam maj od Renata a ta mě držela v pohodě. V GEM majou energizer a ten nevydrží nic. Po výměně baterie už bliká směrovkama smartík standartně.
Ale potřebuji poradit, potřebuji sehnat někoho kdo mi nakóduje nově klíčky. Neznáte někoho v Brně či poblíž?
Nebo jeden klíček funguje tak že odemknu ale smartík bliká kratce a dlouze pořád dokola, ale odemkne se a imobilizer se taky odemkne, ale směrovky pořád blikají, až když se nastartuje tak přestanou, takže klíč mám jen jako pohotovostní. Když s ním zamknu auto tak se zamkne ale blinkry blikají krátce a dlouze pořád a nevypnou se a mazlík se pokouší se pořád odemknout.
A s dalším potřebuji poradit. U druhého klíčku došlo k následujicímu:
Mám klíček s třemi tlačítky: zamknout odemknout a otevřít kufr. Tlačítko na zamknutí funguje, ale na odemknutí již ne a smartíka odemykám tlačítkem jenž slouží pro otevření kufru, ale už kufr neotevře, odemkne místo toho celé auto. Co se mohlo stát? A další potíž je že se v klíčku velmi rychle vybíjejí baterie, baterie nová vydrží cca 14 dnů. Čím to může být a jak to mám řešit?
Moc díky za rady.
Ahoj, tak jeden klíček už je úplně nefunkční a v druhým vydrží baterie cca jeden den a vybije se. Koupil jsem si zásobu baterií abych zatím mohl jezdit. Ale není to řešení na dlouho.
Tak jsem si koupil dva nové klíčky po dovezeném smartíkovi na díly, ale potřeboval bych je spárovat s naším mazlíčkem.
Prosím vás, jezdíte někdo s diagnostikou přes Brno? Přes kterou by se to dalo nakódovat?