Klic - uprava
Výrobce baterií Renata u svých baterií udává neuvěřitelně malé samovybíjení. Nepamatuji si přesně, tak plácnu číslo, ale je to tak 2 nebo 3 % ročně.
Pokud někdo nechce měnit baterie jen tak, třeba po 5-ti letech, tak může dělat to, že každého půl roku vyndá ze šuplíku ten druhý, uložený klíč a na dalšího půl roku tam uloží ten první. Když ho ukládá s fungující baterií, po půl roce by mohla být alespoň tak dobrá, že udrží kód a auto výstražně zabliká.
No jo, no, to jsem se ještě neznal s Hobojem, tak jsem s klíčem taky pádil do Prahy. A možná se pletu, ale - nechtěli tam po mě i velký techničák?
Pokud někdo nechce měnit baterie jen tak, třeba po 5-ti letech, tak může dělat to, že každého půl roku vyndá ze šuplíku ten druhý, uložený klíč a na dalšího půl roku tam uloží ten první. Když ho ukládá s fungující baterií, po půl roce by mohla být alespoň tak dobrá, že udrží kód a auto výstražně zabliká.
No jo, no, to jsem se ještě neznal s Hobojem, tak jsem s klíčem taky pádil do Prahy. A možná se pletu, ale - nechtěli tam po mě i velký techničák?
450 City Coupé MC01 - havarováno, zrušeno
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
454 ForFour Brabus - prodáno
52A Crossblade
Michalak C7
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7
Nos tím techničákem to bude pravda, každej autorizovanej servis má např. program kde po zadání VIN kódu se ukaže kdo a co např.s autem úředně dělal, jeho historii a současnost, kdybys byl např zloděj , ukradl SMARTa , naložil na valník dojel do servisu, tam by jsi jim chtěl nakukat, že jsi ztratil klíče, a ti udělaj novej , tak tě lehce odhalej, protože dokážou zjistit, že nejsi majitel a vlastně nemáš ani ten techničák, už se tady někdo o tom klíčku a techničáku zmiňoval. 
SMART CITY-Coupe,1999/06/40 kW,žlutý drak 
Ne, servisy do registru přístup nemají. Ale zřejmě platí předpoklad, že když mám s sebou velký techničák, tak jsem to auto neukradl, protože každý normální majitel má velký techničák pečlivě uložený doma.
450 City Coupé MC01 - havarováno, zrušeno
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7