Klic na zapalovaci kabely
- Winterwolf
- Site Admin
- Winterwolf
- Site Admin
-
valy 46
Nebo to je taky tohle:

Akorát že jsem to udělal moc přesné, takže na kabely Bosch to sedí jak (_._) na nočník, ale na druhovýrobu to kvůli nepřesnostem koncovek moc dobře nejde - potřeboval bych zvětšit vnitřní průměr, ale když to je takhle "vykousaný", tak si soustruhem moc nepomůžu.
450 City Coupé MC01 - havarováno, zrušeno
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
454 ForFour Brabus - prodáno
52A Crossblade
Michalak C7
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
454 ForFour Brabus - prodáno
52A Crossblade
Michalak C7
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
Výměna není oprava, navíc vyměnit svíčky je něco jako umět si doma vyměnit žárovku, nic extra odborného.
Ohledně toho klíče ... zkoušel jsem koncovky VN kabelů sejmout drátem jak tu bylo popsáno ale není to ono. Uvnitř koncovky je gumový kroužek, který se přilepí k porcelánu svíčky a s pomocí drátu je pak potřeba vyvinout opravdu velký tah, aby se koncovka uvolnila. U pár svíček jsem posledně myslel, že to prostě nedám.
Od vytahováku si slibuji, že než zatáhnu, budu mít možnost s koncovkou pootočit, aby se nejprve odlepila a pak ji vytáhnout. Druhá výhoda by měla být při zpětném nasazování koncovek na svíčky. Pokud to dělám rukou, tak si často nejsem jistý, jestli je koncovka nasazena nadoraz. Od vytáhováku si slibuji, že i zpětná montáž bude jednodušší a přesnější.
Jinak děkuji Cardovi. Čistá práce
Ohledně toho klíče ... zkoušel jsem koncovky VN kabelů sejmout drátem jak tu bylo popsáno ale není to ono. Uvnitř koncovky je gumový kroužek, který se přilepí k porcelánu svíčky a s pomocí drátu je pak potřeba vyvinout opravdu velký tah, aby se koncovka uvolnila. U pár svíček jsem posledně myslel, že to prostě nedám.
Od vytahováku si slibuji, že než zatáhnu, budu mít možnost s koncovkou pootočit, aby se nejprve odlepila a pak ji vytáhnout. Druhá výhoda by měla být při zpětném nasazování koncovek na svíčky. Pokud to dělám rukou, tak si často nejsem jistý, jestli je koncovka nasazena nadoraz. Od vytáhováku si slibuji, že i zpětná montáž bude jednodušší a přesnější.
Jinak děkuji Cardovi. Čistá práce