xlukas.cz píše:nejhezci jsou i jine fotky holek
treba tuska je tam jak modelka.
ale na to, ze tam behal s fotakem cele tri dny, tak je jich nejak malo

Fotiek je samozrejme viac, ale...
- davat uplne vsetky nema zmysel, kedze by sa bud opakovali, alebo su kompozicne/technicky zle... A take fotky, ziaden fotograf radsej nezverejnuje
-zverejnenim vsetkych 1342 foto by to aj tak kazdeho pri 340 snimku prestalo bavit
- vsetky tie fotky zaberaju daky diskovy priestor a ten tiez nieco stoji... Na facebooku mi to je jedno, ale priestor, ktory si prenajimam tam mi to az tak jedno nie je.
Navyse myslim, ze uz som sa za tie roky fotograficky posunul dalej... A nebavi ma byt cvakacom, zaznamenavacom s kvantom obrazkou (vacsinou technicky/kompozicne zlych).
Takze preto ich je za 3 dni len 245 kuskov.
Rad sa ale necham poucit, napriklad aj o tom, kolko je vhodne publikovat snimkov z trojdnovej akcie a v akej kvalite, pripadne aj o technickom, kompozicnom stvarneni...
Smart Roadster Coupe 2003 - ano, je to tak, pokorili sme 230.000 km. povodny motor, prevodovka a dokonca aj aktuator... Akurat spojka sa odporucala do vecnych lovist pri 210.000 km a 10 rokoch prevadzky. A odisiel uz aj starter, ci alternator a preventivne je tam aj nove turbo.
Jaguar XJR 1996 - 203.000 km nova vydreva na ceste, daka lakovacka porobena, opat vyzera ako ozajstne auto
Mercedes Vito Marco Polo 2000 - milion kilometrov, ale to byvanie kde chces nicim nenahradis
Hyundai Atos 2004 - 92.000 km a s tym sa da ist furt plny a aj tak to nejde

Oltcit Club 1988 - rozobraty do srobika a vyvarena karoseria, nachystana na lakovanie...
Kto brzdi, prehrava...