Otevírání/zamykani
Fígl nevím, ale nějak se mi to povedlo, jak se furt peru s tím klíčem jak ztrácí kod immo, tak když mě odešel kod i v druhém klíči tak jsem potřeboval vyřadit a odtáhnout to na laně, nějak jsem s tím vergloval ale povedlo se mi vyřadit.Od té doby se snažím mít pořád druhý klíč funkční.hoboj píše:tak nevim, ale me bez odimobilizovani nesla vyradit zpatecka i kdyz jsem daval paku kamkoli. Teda pokud na to neni nejaky figl.Druzeta píše:Vyřadit jde i bez immo.
SAM
Tak se mi podařilo opravit SAM . Chtělo to dlouhé noci pročítání smartfór. Něco jsme vyměnili, něco zase kousek přemostili. Už normálně bliká, stěrače jedou kdy mají, fungují oba stupně klimatizace - no prostě paráda. Takže jsem mohl odebrat náhradní řešení.
V druhém smartu byla v SAMovi také koroze, ne tak hrozná - tak zase očištění a následná oprávka.
No a uvidíme, co mne čeká ve třetím, čerstvém přírůstku.
V druhém smartu byla v SAMovi také koroze, ne tak hrozná - tak zase očištění a následná oprávka.
No a uvidíme, co mne čeká ve třetím, čerstvém přírůstku.
ex- Smart Roadster-Coupé 03/2005(F)champagne
ex- Smart 0,7 Passion 07/2003 (I) stříbrný - dcery
ex- Smart 0,7 Passion 05/2003 (D) stříbrný
ex- Smart 451 52kW Passion 04/2007 (A) stříbrný/champagne
5- Smart 451 52kW Pulse 04/2007 (CZ) černý
6- Smart 453 52kW Passion 10/2014 (CZ) oranžovočerný
ex- Smart 0,7 Passion 07/2003 (I) stříbrný - dcery
ex- Smart 0,7 Passion 05/2003 (D) stříbrný
ex- Smart 451 52kW Passion 04/2007 (A) stříbrný/champagne
5- Smart 451 52kW Pulse 04/2007 (CZ) černý
6- Smart 453 52kW Passion 10/2014 (CZ) oranžovočerný
Je to pravda, mě to taky nejde, když jenom otočíš klíčkem tak to uvolníš jenom mechanicky , ale zpátečka tam zústává pořád zařazena, musíš to i odimobilizovat, někde jsme to už nedávno řešili, že pokud tam dáš zpátečku a dáš imobilizer, tak případný zloděj může tu páku i ulomit , ale tu zpátečku ven nedostane, takže to ani neodtlačí - něco jako uzamykatelná zpátečka, která je uzamčena v tomto případě elektronicky. 
Naposledy upravil(a) Jindřich dne čtv 15 kvě 2014, 22:50, celkem upraveno 1 x.
SMART CITY-Coupe,1999/06/40 kW,žlutý drak 
Přestal mi fungovat immo v klíči když jsem přišel k autu, nemohl jsem stát tam kde jsem zaparkoval, musel jsem to odtáhnout pryč, vyřadit nešlo, byl jsem ve stresu co s tím budu dělat, nějak jsem kvedloval s klíčem a s řadičkou až se mi podařilo vyřadit, jakej byl postup ale nevím, povedlo se mi to náhodně.
Kdysi davno mi jeden clovek ze smartcentra naznacil na otazku jak dostat auto na vlek pri nemoznosti vyradit zpatecku, ze by to melo jit tak, ze se zaradi neutral a zapne zapalovani a pohybovanim autem dopredu / dozadu by snad ta zpatecka mela vyskocit. Nezkousel jsem.
ForTwo 450/2003 - 700ccm /Benzin + LPG / hlavne zimni provoz
ForTwo 453/2015 - 999ccm /Benzin (prozatim
)
ForTwo 453/2015 - 999ccm /Benzin (prozatim