Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ahoj ,měnil jste někdo to malé sklo na dvěřích, někdo mi ho rozbil, mám náhradní včetně té železné nohy, přemejšlim jestli je lepší sklo z toho vyřezat a následně přilepit ke mě do dveří, nebo jestli mam rozebrat dveře a vyměnit to včetně té železné nohy.. prosím o radu, díky
tam je problém že je to snýtované, ne sešroubované.. tak přemejšlim jestli to rozebrat nebo radši dolepit okýnko, jedinej důvod pro rozebírání by byl kdyby mi někdo napsal že je to jednoduchý..
v servisu mi oznámili že je to práce na 4h, tak sem se do toho pustil sám, dveře rozebral, nohu s rozbitým sklem odmontoval, namontoval novou, smontoval dveře a za hodinu a půl bylo hotovo