v polovině letošního roku jsme se rozhodli, že využijeme Vámi svěřené finanční prostředky na nákup vyřezávácího plotteru. Všem je nám jasné, že lepená reklama a automobily k sobě neodmyslitelně patří. Je to věc, kterou využijeme pro svou prezentaci na srazech a už našich nebo mezinárodních.

Vzhledem k tomu, že se pohybuju v oblasti reklamy a mám zkušenosti s vektorovými grafickými programy, mám plotter u sebe. Vážím si důvěry, kterou jsem od vedení klubu dostal, proto jsem cítil za povinnost vytvořit důstojné prostředí pro umístnění plotteru. Ve svém malém bytě jsem pro něj v průběhu prázdnin z vlastních prostředků vybudoval zázemí o rozloze cca 2,5 m2 - miniaturní DTP studio.

Zařízení je k dispozici všem klubákům. Náklady na energii jsou mým příspěvkem klubu, resp. si výměnou v případě potřeby něco vyřežu.
Členové Smart clubu, kteří přispěli na provoz klubu mají vyřezávání zdarma. Hradí pouze materiál - folie. Klubáci, kteží nepřispívají na provoz klubu budou hradit materiál, opotřebení stroje, energie + práci obsluhy. Bude se to řešit individuálně podle rozsahu zakázky. Folie se nakupují u http://www.benefitreklama.cz
Podklady pro vyřezávání se zasílají převedené do křivek. Pokud nebudou podklady v křivkách, nelze vyřezávat jiné než standardní písma a "obrázky" už vůbec ne.
Vzorník polepových folií

Vzornik nažehlovacích folií na trička