Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mně se stalo, když jsem ještě měl jen jeden klíč, že jsem odemknul, vlez dovnitř, položil klíčky na sedadlo, něco jsem tam dělal, nechtěně jsem zmáčknul toto tlačítko, pak jsem vystoupil, zabouch dveře, ty se zamkly a klíče byly vevnitř ?????!!!!!. Na to je to tlačítko, abych nebyl sprostej,
Zamkne se zvenčí ne? takže zevnitř si otevřeš, ale z venčí je zamknuté, takže když vylezeš a zabouchneš, už z venčí neotevřeš..jako když centrálem zamkneš auto ještě před tim, než zavřeš dveře, pak zavřeš dveře a už je neotevřeš...
Mišulka píše:Zamkne se zvenčí ne? takže zevnitř si otevřeš, ale z venčí je zamknuté, takže když vylezeš a zabouchneš, už z venčí neotevřeš..jako když centrálem zamkneš auto ještě před tim, než zavřeš dveře, pak zavřeš dveře a už je neotevřeš...
To je úplně přesně - a klíče máš vevnitř
A co ti psal Kuher ? - to vychází z teorie, že ženský jsou na světě proto, aby byly hezký
tomyk píše:No ani peugeot a snad ani smart me dalkou nezamcou auto, pokud jsou jeste otevrene nektere dvere. To dela akorat VW
u Peugeotu a Smartu to pri otevrenych dverich akorat cvakne 2x - zamceno-odemceno. po zavreni dveri je muzu otevirat az do dalsiho zamceni
je pravda, že máme vw a tam to tak je, tak jsem to brala jako že to dělaj všechna auta nicméně si mylsím, že si to Jindřich nevymyslel...asi to brzy vyzkouším ale klíček si při vystoupení vezmu s sebou
:?Auto by se mělo samo zamknout jen v případě, že je otevřeno DO a asi do minuty se neprovede žádná manipulace se dveřmi. Pozor na kufr, jak si jej přibouchneš s klíčema uvnitř,v zavazad. prostoru, je zle. Fotka je veliká? Však jsi také kus pěkný ženský a blond, to mám rád.