Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ale to je pořád ještě levný. V Auto Enge mi řekli, že k VW Caddy stojí klíč s dálkou 10.500,- Kč - k novýmu autu je jen jeden klíč s DO a jeden bez, chtěl jsem mít dva, ale za ty peníze jsem to oželel.
Já bych se tomu ani nedivil , když si VW účtuje 1700,- za výměnu H4 žárovky u VW Transporter...... Když jsem to viděl málem mě trefilo..... Podotýkám že se jedná o auto z roku 2003 kde je všude místa jak....
JBC píše:Ale to je pořád ještě levný. V Auto Enge mi řekli, že k VW Caddy stojí klíč s dálkou 10.500,- Kč - k novýmu autu je jen jeden klíč s DO a jeden bez, chtěl jsem mít dva, ale za ty peníze jsem to oželel.
Sice je to trosku OT, ale u VW se da (dal) prekodovat stary klic z jineho auta. A VAG diag urcite
u rodičů. jsem s toho na šišku. včera jsme šli na party a táta mi říkal nech si klíče doma, ale to bych nebyla já. Měla jsem tam foák tak jsem si ho vzala klíče šup do kapsy u bundy no a když jsem ho hledala ráno klíč byl v pr....!
Tak vyvěs na všechny kandelábry kolem cesty, kudy jsi šla, ceduli, na který bude obrázek smartího klíče a nápis, že odměna za nalezení je tisíc kaček. Nebo to bylo mimo město? Kolik lidí bylo v pátrací skupině? Nevzal Ti ho nějaký šprýmař na tom mejdanu?